TeşekkürlerBol şanslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerBol şanslar
Böyle diyince iddia bulamadım, dur düşünüp geliyorum
Sen de iyi ki varsınÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Moralim bozuktu biraz böyle esprili muhabbetinizi okuyunca iyi hissettim kendimi
Seviyorum sizi
Nevreste
@Elalis
Jenna16
@Evva ahir
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O
Etiket yapmayı unuttuklarım var kullanıcı adlarını tam yazamadığım için çıkmayanlar ama hepinize teşekkür ediyorum buradaki sıcak samimi ortam için gerçekten
Canım,güldüysen ne mutlu Ben de seviyorum seniÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Moralim bozuktu biraz böyle esprili muhabbetinizi okuyunca iyi hissettim kendimi
Seviyorum sizi
Nevreste
@Elalis
Jenna16
@Evva ahir
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O
Etiket yapmayı unuttuklarım var kullanıcı adlarını tam yazamadığım için çıkmayanlar ama hepinize teşekkür ediyorum buradaki sıcak samimi ortam için gerçekten
Tamam bekliyorum, nede olsa kaybedeceksinBöyle diyince iddia bulamadım, dur düşünüp geliyorum
Yaaa yirim seniiii bizde seni seviyoruz iyiki gelmişsin aramızaÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Seviyorum sizi
Nevreste
@Elalis
Jenna16
@Evva ahir
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O
Rica ederim,ne demekTeşekkürler
kk ile ilgili olsunBöyle diyince iddia bulamadım, dur düşünüp geliyorum
Okadar tirsiyonmu benden birkereyle yetinmiyonelimde belgeler var cevirdigin gazın istersen etttttttSus şimdi 3 kere şikayet ederim,
Bekle ve gör, iddiada düşün bulamıyorum şuanTamam bekliyorum, nede olsa kaybedeceksin
Winter is comingBirşey diyeceğim doğum günüme gerçekten az kaldı ama
TehditOkadar tirsiyonmu benden birkereyle yetinmiyonelimde belgeler var cevirdigin gazın istersen ettttttt
O kaz Trakyadan değilse yememOkadar tirsiyonmu benden birkereyle yetinmiyonelimde belgeler var cevirdigin gazın istersen ettttttt
Geliyoorrr geliyoorrr havalı geliyorrWinter is coming
Ne tırsacağım hak hukuk pesindeyim, mu Ne ablaya, isabel yengeye , kazen abiye ayrı ayrı yazacağım, gerekirse cruyyy abiye de yazarımOkadar tirsiyonmu benden birkereyle yetinmiyonelimde belgeler var cevirdigin gazın istersen ettttttt
Her kazın eti yenmez ne de olsaO kaz Trakyadan değilse yemem
minik senin şuan kafa bimilyon anlıyorum senikayfe iç kayfee manaya sor çevrilen gaziTehdit
şantaj
a herşey var bu topikte az sonra
Acaba bana hangi kazı çevirdi ....az sonra
Cevirlen kaz kimindi??? az sonra .....
Şok şok şok.....
Ben o kaza kaz demem,kaz o taraftan olmayincaHer kazın eti yenmez ne de olsa