- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Bildirim bugün gider inşaallah ben kaçtım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim bugün gider inşaallah ben kaçtım
Yazıklar olsun bize beeeBursa-i milli cemiyeti kuracağım, soy ağacı olacağız burda ,anamlar geliyeaaahh
Nciligi paylasacagiz deseneOooooo 2 oy almışım kesinnnnn birinciyim dağılın
Cin olmadan adam çarpmak derler,bilen var mı?
Sorma hemşire sormavalla bacım biz de anlamadık :)
tekirdağdan ısrarlı bir istek var bugün,elleşme oynasınlar
Tobeee adını anma onlarinCin olmadan adam çarpmak derler,bilen var mı?
Zeki fistik
3 harfliler diyeyimTobeee adını anma onlarin
ahretligim
Yok yok 1 oyla birinci benim o oyu da kendi kendime verdim zaten biliyodum çünkü kimsenin vermeyeceğiniOooooo 2 oy almışım kesinnnnn birinciyim dağılın
Ya,bittim bunaTekirdağ'a şarkı yaparım görürsün
Eki Görüntüle 2689809
Çok beklersin ablamı üye yapar geçerim son anda seniBiri
Nciligi paylasacagiz desene
Allahtan o seçenek var o zamanYok yok 1 oyla birinci benim o oyu da kendi kendime verdim zaten biliyodum çünkü kimsenin vermeyeceğini
Kaç abla lazımÇok beklersin ablamı üye yapar geçerim son anda seni
Benim kardeşim önceden üye nagberrr ama bana hiç oyu yokÇok beklersin ablamı üye yapar geçerim son anda seni
Senin tarifde güzel, bildirim gidince güzel oy alabilirYok yok 1 oyla birinci benim o oyu da kendi kendime verdim zaten biliyodum çünkü kimsenin vermeyeceğini
İyi ki var da tarifime 1 tane oy kazandırabiliyorum kimse oy vermemiş çok ayıp insan tatlış şirin civcivlerim için verirdi hiç olmazsaAllahtan o seçenek var o zaman
Ben ilk defa bu kadar kararsız kaldı oy vermek istediğim en az 5 tarif daha vardiİyi ki var da tarifime 1 tane oy kazandırabiliyorum kimse oy vermemiş çok ayıp insan tatlış şirin civcivlerim için verirdi hiç olmazsa