Bende öyle, bu haftaki tarifler- sunumlar muhteşem ama benim tarifime oy veren olmayınca bozuldum bi daha yarışmaya katılasım gelmiyoBen ilk defa bu kadar kararsız kaldı oy vermek istediğim en az 5 tarif daha vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle, bu haftaki tarifler- sunumlar muhteşem ama benim tarifime oy veren olmayınca bozuldum bi daha yarışmaya katılasım gelmiyoBen ilk defa bu kadar kararsız kaldı oy vermek istediğim en az 5 tarif daha vardi
Asla öyle düşünme daha da hirslan ben hiç pinarda kazanmadim bu sefer de kazanmam büyük ihtimal ama bir sonraki için harika tarif aldımBende öyle, bu haftaki tarifler- sunumlar muhteşem ama benim tarifime oy veren olmayınca bozuldum bi daha yarışmaya katılasım gelmiyo
Ya çok teşekkür ederim ablaOylarım Kıymalı Rulo ve Patatesli Mantı ya..Ellerinize, emeklerinize sağlık .Bol şanslarınız olsun
Tekirdağ'a şarkı yaparım görürsün
Eki Görüntüle 2689809
Kazanmayım gözüm birincilikte değil de biraz oy alıyım yapmak için hevesleneyim en azındanAsla öyle düşünme daha da hirslan ben hiç pinarda kazanmadim bu sefer de kazanmam büyük ihtimal ama bir sonraki için harika tarif aldım
Alırsın merak etme daha oylama başlamadıKazanmayım gözüm birincilikte değil de biraz oy alıyım yapmak için hevesleneyim en azından
O da olur inşallah daha bildirim gitmedi ki şimdi eş dost veriyor sonra tüm kk verecek bildirimle demi KukrimKazanmayım gözüm birincilikte değil de biraz oy alıyım yapmak için hevesleneyim en azından
Heveslendikce de hırsın artacak artacaaak sonra bizim gibi tilki OlcanKazanmayım gözüm birincilikte değil de biraz oy alıyım yapmak için hevesleneyim en azından
Bakalım ama hiç sanmıyorumAlırsın merak etme daha oylama başlamadı
Bildirim gelsin de değişirKazanmayım gözüm birincilikte değil de biraz oy alıyım yapmak için hevesleneyim en azından
Tabisi canım benim üzülme senO da olur inşallah daha bildirim gitmedi ki şimdi eş dost veriyor sonra tüm kk verecek bildirimle demi Kukrim
Bana eş dostta vermedi bı evva virdi burdan eşime dostuma tüm gonya halkına sesleniyorumO da olur inşallah daha bildirim gitmedi ki şimdi eş dost veriyor sonra tüm kk verecek bildirimle demi Kukrim
Bende Manisa ya seslendim şarkı türkü paylaştım gene olmaddiBana eş dostta vermedi bı evva virdi burdan eşime dostuma tüm gonya halkına sesleniyorum
Kütüğü aldır bacım,istikamet TekirdağBana eş dostta vermedi bı evva virdi burdan eşime dostuma tüm gonya halkına sesleniyorum
Amaaan ne anlarlar turkuden gel habibtenin gazozlardan içelim minikimBende Manisa ya seslendim şarkı türkü paylaştım gene olmaddi
Ama ben HAbibte nin ellerinden içmek istiyorumAmaaan ne anlarlar turkuden gel habibtenin gazozlardan içelim minikim
Heveslendikce de hırsın artacak artacaaak sonra bizim gibi tilki Olcan
Bakıcaz artıkBildirim gelsin de değişir