- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Dersleriniz başladı mıHamd olsun canım,test kontrol yaptım oglanin bitti şimdi uzandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dersleriniz başladı mıHamd olsun canım,test kontrol yaptım oglanin bitti şimdi uzandım
Doğru aslinda ama ben özgür hür iradeye sahibim galiba kimseyi önemsemiyorum sallamiyorum yani birazHerkesin düşüncesi farklı:)
Başladı canım ,her gün üç ders canlı birde alıştırma falann yukluyorlar onları yapıyor ödev de veriyorlarDersleriniz başladı mı
İyi ne güzel:)Eşim pek hoşlanmaz resmimi paylaşmamdanDoğru aslinda ama ben özgür hür iradeye sahibim galiba kimseyi önemsemiyorum sallamiyorum yani biraz
Çok iyi canım bizim daha sınıfları düzene sokmaya çalışıyorlar:)Başladı canım ,her gün üç ders canlı birde alıştırma falann yukluyorlar onları yapıyor ödev de veriyorlar
Cittimi nerde hani yeminle görmedimEvva sana gecen şarkı armağan ettim bakmadın bile üstelik birde güzel çıktı benene çirkinsin işte
Yakında başlar sizinki de o zaman :)Çok iyi canım bizim daha sınıfları düzene sokmaya çalışıyorlar:)
Bide o resmi bende görseydim keskeİyi ne güzel:)Eşim pek hoşlanmaz resmimi paylaşmamdan
21 Eylül dediler:)Yakında başlar sizinki de o zaman :)
Kararsızım canım ya21 Eylül dediler:)
1 ler başlıyormuş gönderecek misin?
Dün etiketlemistim begenip kacmam gerekiyorduBende seni sordum meğer başka sayfalarda menemencilik yapıyormussun
Cennaya sorCittimi nerde hani yeminle görmedim
Ben adinida biliyorum senideBenim adım dışında her şeyim ortada
PekiDün etiketlemistim begenip kacmam gerekiyordu
Bence de 1 hafta bekle:)Takip et:)Kararsızım canım ya
Senin adın neAy herkes adını ve fotosunu eklesin 5 dakika sonra kaldırılsın merak uyanırdınız bak şimdi
Evet canım biraz gözlemleyip karar veririz artık :)Bence de 1 hafta bekle:)Takip et:)