- 24 Eylül 2018
- 98.427
- 294.874
- 698
OlurMüzik dinleyelim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlurMüzik dinleyelim:)
Bu da mı gol değilDaha ne olsun be ahretligim
Burdayım burda gözüm Fatmagül'ün yengesinin memitolar a takıldı yaz kış aciktalar gobek atiyorda şimdi .Beni getirdi,kendi kayip Kukrim
Ben dogacagim benBu da mı gol değil
Oyle onemli birsey yok :)Ne oldu ☺
TövbesteyşinBurdayım burda gözüm Fatmagül'ün yengesinin memitolar a takıldı yaz kış aciktalar gobek atiyorda şimdi .
Olmasın tabi canım seni seviyoreeeeOyle onemli birsey yok :)
Daha var beybisumBen dogacagim ben
Deli kadın ya yılbaşını kutluyorlar öyle bir oynuyor ki hep aynı yaka kazak kış günüTövbesteyşin
Free memintolarDeli kadın ya yılbaşını kutluyorlar öyle bir oynuyor ki hep aynı yaka kazak kış günü
Hiç sormaFree memintolar
Anlatmaya gerek yok,görüyorsunuzHiç sorma
Ben burda anneme bile anlatamadığım şeyler paylaştım çocuk konusunda o yüzden korktum e bide foto yani düşünsene googleye düşmüşAcep neden korkuyonuzkiiii tanicaklar diye
Hoşgeldin ne haber
Benimdeİyi ne güzel:)Eşim pek hoşlanmaz resmimi paylaşmamdan
Cumartesi canımAbla oylama yarın mı cumartesimi
Her hafta Cumartesi öğlene doğru yeni kategori açılacak gece oylama açılacak ona göre takipte kalın:)Abla oylama yarın mı cumartesimi
Dün akşam tarifimi buldum ne olur benim olsun amin takipteyim inşallah bide tatlımı olacak kategoriHer hafta Cumartesi öğlene doğru yeni kategori açılacak gece oylama açılacak ona göre takipte kalın:)