Birileri de bana göndersin ya ben kimseyi göremedimGördüm canım kendi fotom yok ama gidip bi aratayım amcaya kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birileri de bana göndersin ya ben kimseyi göremedimGördüm canım kendi fotom yok ama gidip bi aratayım amcaya kendimi
Şükür görünmüyor mazallahArat arat
Çok korktum artık gönderememBirileri de bana göndersin ya ben kimseyi göremedim
SanmıyorumŞimdi ben koyup kaldırdım görünümü
At sileriz mesajıBnde bi tane atcaktim sana
Baktım abla test profil fotosu falan görünüyor tariflerde ama benim kendi fotoğraflarım değilSanmıyorum
Kime yolladıysanKimden abla
Kendi foton profilde iken eğer başka bir resim falan atsaydin mesela gruplara işte ozaman kopyalanirdi kuzum oyuzden kopyalanmadi kendi foton. Bak önceki profilin görünüyor demi orada kapalı bir kız koymustun onunla atılan şeyler kopyalanmış Google .Şükür görünmüyor mazallah
Görünmez sanmıyorumBaktım abla test profil fotosu falan görünüyor tariflerde ama benim kendi fotoğraflarım değil
Kim bilirSen bazen beni tanıyor gibi konuşuyorsun
Yok artıkKim bilir
Tamam abla çok sağol ben sitenin kurallarını falan tam olarak bilmiyorum hala özelden 3 kişiye attım sadece okadarKime yolladıysan
Bugün herkes buluttan nem kapıyor40 olanlar yaşlı mi yani
Yok yahu ne yaptinYok artık
İşte hepiniz silin mesajlarıTamam abla çok sağol ben sitenin kurallarını falan tam olarak bilmiyorum hala özelden 3 kişiye attım sadece okadar
Aynen canım aman bida dikatli olurum hemen silmek lazım demekKendi foton profilde iken eğer başka bir resim falan atsaydin mesela gruplara işte ozaman kopyalanirdi kuzum oyuzden kopyalanmadi kendi foton. Bak önceki profilin görünüyor demi orada kapalı bir kız koymustun onunla atılan şeyler kopyalanmış Google .
İyi bari kendi foton yok☺
Ben ciddiye almıyorum sen ciddiye mi aldınBugün herkes buluttan nem kapıyor
Cenna ciddiye aliyor amaBen ciddiye almıyorum sen ciddiye mi aldın
Sen gördün mü onuEvva sana gecen şarkı armağan ettim bakmadın bile üstelik birde güzel çıktı benene çirkinsin işte