BencedeAynen daha 39 um Avatarım benden yaşlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeAynen daha 39 um Avatarım benden yaşlı
Sağol kuzumNu doğru değil
Sen bazen beni tanıyor gibi konuşuyorsunBencede
40 olanlar yaşlı mi yaniDaha 40 olmadın nereye yaşlısın
Sen ve çirkin olmakNiye ben çirkinmiyimdir:)
Ruhum güzel o yeterSen ve çirkin olmak
Bnde goremedim kimseyi, bi minigi gormustum baskada yokSen beni görmedin belki ben daha yaşlıyımdır
Olmayan bir şeyi söylemek adetim değil,bence gayet güzel bir kadınsınRuhum güzel o yeter
Ne çok birbirimizi övüyoruz
Peki ya sen ponçik güzel bide ikinizinde fiziği çok hoş ben biraz etime dolgunumdurOlmayan bir şeyi söylemek adetim değil,bence gayet güzel bir kadınsın
Yollayana gönderiyorumBnde goremedim kimseyi, bi minigi gormustum baskada yok
Sağol canımOlmayan bir şeyi söylemek adetim değil,bence gayet güzel bir kadınsın
Beni cogu gordu zaten, ben sayilmam benceYollayana gönderiyorum
Biraz önce halka açtım profili şükür biri çıkıp demedi sen benim kayıp olan akrabamsınBnde goremedim kimseyi, bi minigi gormustum baskada yok
Bende gördüm sankiBeni cogu gordu zaten, ben sayilmam bence
Nie benzettiler mi seni yoksaBiraz önce halka açtım profili şükür biri çıkıp demedi sen benim kayıp olan akrabamsın
Gordun gordunBende gördüm sanki
Yok ifşa ettim ya kendimi nerden bilecem belki kv de burdadır çıkıp beni tanır falanNie benzettiler mi seni yoksa
Yok ifşa ettim ya kendimi nerden bilecem belki kv de burdadır çıkıp beni tanır falan
Olabilir valla neden olmasın
Bende gozum isiriyo fln derler ya bazi kisilere, herkese benzetirler oyle sandim
Acaba etrafimda varmidir benimde burda uye olan