Benim yemeği kızlar yapıyorAkşama ne yiycez yokmu bugün yemek yapan gerçi dünü daha sindiremedim boğazıma kadar tokummm emmeee gözüm aç gözümüz gönlümüz açılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yemeği kızlar yapıyorAkşama ne yiycez yokmu bugün yemek yapan gerçi dünü daha sindiremedim boğazıma kadar tokummm emmeee gözüm aç gözümüz gönlümüz açılsın
Sen halaaaa burda yemek mi yiyosunAkşama ne yiycez yokmu bugün yemek yapan gerçi dünü daha sindiremedim boğazıma kadar tokummm emmeee gözüm aç gözümüz gönlümüz açılsın
Bize yokkk yemek falan sakin ol lutfenAllahım yaa bunlar nasıl tarifler böyle
Tatlı
Salata
Hamurişi
Yemek
Diye ayrılmalı bence
Heehhhh iste oyuzden yemiyoz
Bende aynıBen de her yediğim abur cubur sonrası büyük bi üzüntü ile aynı böyle göbeğime dokunup hayati sorguluyorum 5 dk sürüyor sonra kalkıp mutfağa gidiyorum
Dur bakalım belki de gitmezsin ☹Yine gidiyorum sanırım öpüyorum hepinizi yine katılamadım yarışmaya Görüşmek dileğiyle
Geçen bile suçsuz yere gittim şimdi garanti cnm aman neyse alıştım artık o Ayşe de gitmiş en azındanDur bakalım belki de gitmezsin ☹
Bu doğruGeçen bile suçsuz yere gittim şimdi garanti cnm aman neyse alıştım artık o Ayşe de gitmiş en azından
Oh olsun onaBu doğru
Olsun valaOh olsun ona
ben dün başladım yürüyüşe akşam 12 bin adım attımBen de her yediğim abur cubur sonrası büyük bi üzüntü ile aynı böyle göbeğime dokunup hayati sorguluyorum 5 dk sürüyor sonra kalkıp mutfağa gidiyorum
Yine gidiyorum sanırım öpüyorum hepinizi yine katılamadım yarışmaya Görüşmek dileğiyle
Ellerine sağlık kaç yaşindalar benim yemek dediğim yarışma için tarifleri diyorumBenim yemeği kızlar yapıyor
Ne ara gitti yaaaaDedik demi gidicisin diye bişi lazım olursa mapısa yollarız buradan