- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Çoh pis bilendim sana diyimKız sikayetmi buuuuu minik ortaligi karıştırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoh pis bilendim sana diyimKız sikayetmi buuuuu minik ortaligi karıştırma
Al cnm allah şifa versin tekrardan şaka gelmez bu işler bende 25 yaşındayım ama arada kendim kontrol ediyorum nolur nolmaz
Tedavisi yok ablam
Sanada geçmiş olsun ablacım
Kız kaptan çagarmis gelseneGeçmiş bildirimlerden buluyom tabi zor oluyor ama buluyorum.ne olmuş
Etiketlerede bakmiyor artik :)))Kız kaptan çagarmis gelsene
İki gün önce ekmeğe ebbek diyordu hele şuna bak havalara bakSen bana özel mesaj at ben seni alirim isin bitince
Genetik ablacım Yapacak bir şey yok:)Kontrol işni bende yapıyorum zaten,yaomakta fayda var zaten.
Ne olacak peki nevoşum nereye kadar böyle.
Sağol canım benim
ne havasi bulamiyosan demistim ama neyseİki gün önce ekmeğe ebbek diyordu hele şuna bak havalara bak
Kulağımımı çekecek gelmemmm gelememmmKız kaptan çagarmis gelsene
Bakmadım valla sayfalar karışıyorEtiketlerede bakmiyor artik :)))
Git görünKulağımımı çekecek gelmemmm gelememmm
Moralim bozuldu gitmiyom baneeeeGit görün
Genetik ablacım Yapacak bir şey yok:)
Talasemide organlara yeteri oksijen gitmeyincede bu belirtiler veriyo biliorum, demirin fazlasida zararli size. Bende akdeniz atesi var ya aradaki farklari arastirmistim baya. Gecmis olsun abla ❤Canım bende talasemi var.Demir depolarım boş o sebeple bünyem zayıf
Kızımda da var oda benim gibi güçsüz ve çabuk hasta oluyor.
Sağol canım benim sanada çok geçmiş olsunTalasemide organlara yeteri oksijen gitmeyincede bu belirtiler veriyo biliorum, demirin fazlasida zararli size. Bende akdeniz atesi var ya aradaki farklari arastirmistim baya. Gecmis olsun abla ❤
En azindan sebebi bulunmusSağol canım benim sanada çok geçmiş olsun
Eskiden yorgunluğumun sebebini bilmiyordum
Geçmiş olsun canımEn azindan sebebi bulunmus
Sonradan mi cikti, bana 12 yasinda teshis konuldu.
cok sukur kontrol altina alindi 1 senede. Simdi ataklarim yok sukur, omur boyu ilaclara devam.
Canım benim kızımda 2-3 yaşındayken çıktı.Yıllardır kan sorunum var ama tanı konmamıştı.Bu hastalık anne yada babadan geçiyormuş.Test yaptık bende çıktı.8-10 yıl ancak oldu öğreneli:)En azindan sebebi bulunmus
Sonradan mi cikti, bana 12 yasinda teshis konuldu.
cok sukur kontrol altina alindi 1 senede. Simdi ataklarim yok sukur, omur boyu ilaclara devam.