- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Testim negatif çıktı
Şahaneee nevoşum demşnde yazdım zaten gözün aydın olsun çokkkkk sevindimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testim negatif çıktı
müşteri hizmetleriyle görüş20 ağustosta trendyoldan verilen siparişim gelmedi daha
hayır abla kargom kayıp.... kaç kere görüştümHerhade yoğunluktan gelmemiştir,bana 3-4 günde geliyor hemen.
hayır abla kargom kayıp.... kaç kere görüştüm
en sonunda mahkemeye verecem
Ürünü iptal et bırak hesabına yatırırlar parayıhayır abla kargom kayıp.... kaç kere görüştüm
en sonunda mahkemeye verecem
Yollasınlar birdaha o zaman,
Ürünü iptal et bırak hesabına yatırırlar parayı
iptal etmek istemiyorum inada bindirdim saçma sapan firmayı suçlıyorlar gönderici firmayı
halbuki gönderici kargoya vermiş..
trendyol express diye kendi kargolarını kurmuş trendyol... orda sürekli sorun yaşanıyor
bende saçmalamayın satıcı zaten kargoya vermiş sorun sizsiniz dedim
yok abla satıcı express vermişAdres olarak yanlış bir yere gitmiş olabilirmi acaba,bir kere bzim başımıza geldide trendyol değildi gerçi.
Hata onların o zaman madem firma kargoya vermiş halletmeleri lazım sorunu.
yok abla satıcı express vermiş
expresste hala hazırlanıyor görünüyor
Yeminle bende abla kokusunu almadıgım zaman baş agrısı olur benden gider koklarım agrı kesici gibi gelir bana
Günaydın
Deneyim onu da bingo kullanıyorum şimdi o da çokzelO koku varya acayip iyi geliyor banada,birde yerleri silerken mis gibi kokacak deterjan.
Dün bim'den aldım yeni gelmiş abc'nin bahar tutkusu 2500 ml'lik mis gibi kokuyor oda
Günaydınlar herkese
Günaydın
Deneyim onu da bingo kullanıyorum şimdi o da çokzel
HanimKelesimiGetir abla sende katilsaydin