- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bende banane bendeOlmaz aç çok merak ettim
Canım senin saçaklıyı da çok beğendim ama nickini hatırlayamadığım için etiketleyemedimBeni beni bihteri ne çabuk unuttun
Çok güzel olmuşBende bende banane bende
Tmm inandımCanım senin saçaklıyı da çok beğendim ama nickini hatırlayamadığım için etiketleyemedim
Sen bu yağlama ile bana niye bunu yaptınız diyorsan bu bana gelsin
Yok kız cocostar pasta değil bu, n.tellalı pasta diye geçiyor yolma saçımıOylama bitsin diye bekledim , gel hele buraya saçını yolacağım yahu benim cocostar pastamı yapmışsın , tarifimi yapamadım ya ben
Sağol canım
Ay attim hain kostoklar gorursunuz birazdanEvet bende fark ettim geliştiğimi ama sen at ona biz karar veririz hadi elini çabuk tut meraktayız
Sen git bizim işimiz tarifleAy attim hain kostoklar gorursunuz birazdan
Yok ya saka biyana benim cok icime sindi daha iyisini yapamazdim o yuzden icim rahatSen git bizim işimiz tarifle
Oh daha ne olsun ozaman daha iyisini yaparsın eminimYok ya saka biyana benim cok icime sindi daha iyisini yapamazdim o yuzden icim rahat
Bugun cok tarif geldi totalde 30u gorurmuyuzOh daha ne olsun ozaman daha iyisini yaparsın eminim
Görebiliriz ama can dayanırmı bilmemBugun cok tarif geldi totalde 30u gorurmuyuz
Dogru dedinGörebiliriz ama can dayanırmı bilmem
Bencede herkes hakediyo❤Aşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
Blue_Peri nin el açması böreği,
Evva in patatesli mantısı
S Sabr-Sukur-Dua nin kıymalı rulosuyla karşılaştım
Zaten @-cantanem- in patates pastası yeterince iddialıydı, niye yaptınız bana bunu
Şaka bir yana bütün tarifler ve sunumlar çok güzel, herkesin ellerine sağlık , hak eden kazansın demek adetten olmuş, bence herkes hakediyor bu emeklerle ❤❤❤❤
Dogru, bende tuzlular tatlilari gecmis diorumOf ya ne guzel tarifler sunumlar geldi bugun :) bence tatli kategorisini solladi simdiden sunumlar yemekler bence tatlilardan cook daha iyi bende yaptim aksama acarim artik konuyu :)
Aynen bencede :)Dogru, bende tuzlular tatlilari gecmis diorum