- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.222
- 29
İcelim güzelleşelim ohhh mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcelim güzelleşelim ohhh mis
Abdestim gitmismidir hocam yatsıyı da kilacam
Gitmiştir gazozdan sonraAbdestim gitmismidir hocam yatsıyı da kilacam
Aç aç bekliyoruzBugun cok tarif geldi ya ben yatin acayim konumu zaten yoruldum daha ugrasamiycim
Cok iddali tarifler geldi yarina bunlari unutun ben oyle acayimAç aç bekliyoruz
Olmaz aç çok merak ettimBugun cok tarif geldi ya ben yatin acayim konumu zaten yoruldum daha ugrasamiycim
Olsun belki sen daha iddalısın hı nerden bilimCok iddali tarifler geldi yarina bunlari unutun ben oyle acayim
İddialı olmayan yokOlsun belki sen daha iddalısın hı nerden bilim
Evet orası öyle ablacım maşallah maşallah nazar değmesin bize canım kendimizİddialı olmayan yok
Bugün bizde yağlama yaptık, bu bir mesaj olabilir miAşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
@Blue_Perii nin el açması böreği,
Evva in patatesli mantısı
@Sabr-Sukur-Dua nin kıymalı rulosuyla karşılaştım
Zaten @-cantanem- in patates pastası yeterince iddialıydı, niye yaptınız bana bunu
Şaka bir yana bütün tarifler ve sunumlar çok güzel, herkesin ellerine sağlık , hak eden kazansın demek adetten olmuş, bence herkes hakediyor bu emeklerle ❤❤❤❤
İddaliydim ama artik cok emin degilim yok ya bu yarismadaki gelen tum sunumlara bayildim herkes cok guzel yapti acayip gelistirmisiz kendimiziOlsun belki sen daha iddalısın hı nerden bilim
Sen bu yağlama ile bana niye bunu yaptınız diyorsan bu bana gelsinAşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
@Blue_Perii nin el açması böreği,
Evva in patatesli mantısı
@Sabr-Sukur-Dua nin kıymalı rulosuyla karşılaştım
Zaten @-cantanem- in patates pastası yeterince iddialıydı, niye yaptınız bana bunu
Şaka bir yana bütün tarifler ve sunumlar çok güzel, herkesin ellerine sağlık , hak eden kazansın demek adetten olmuş, bence herkes hakediyor bu emeklerle ❤❤❤❤
Ta kendisiyim canımBugün bizde yağlama yaptık, bu bir mesaj olabilir mi
Bu arada sen ganajli pasta yapan hatun muydun
Evet bende fark ettim geliştiğimi ama sen at ona biz karar veririz hadi elini çabuk tut meraktayızİddaliydim ama artik cok emin degilim yok ya bu yarismadaki gelen tum sunumlara bayildim herkes cok guzel yapti acayip gelistirmisiz kendimizi
Oylama bitsin diye bekledim , gel hele buraya saçını yolacağım yahu benim cocostar pastamı yapmışsın , tarifimi yapamadım ya benTa kendisiyim canım
Sanki seninki farksız bizden diyene bak