- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumu açtım geldim gazozcuğum yoruldum bir gazozunu alırım artık
Geçmiş olsun abla allah korusunBiz bugün sürekli sallanıyoruz,
Sağol canımGeçmiş olsun abla allah korusun
Ya çok tatlısın senin tarifinde harika olmuşAşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
Blue_Peri nin el açması böreği,
Evva in patatesli mantısı
S Sabr-Sukur-Dua nin kıymalı rulosuyla karşılaştım
Zaten C A N O in patates pastası yeterince iddialıydı, niye yaptınız bana bunu
Şaka bir yana bütün tarifler ve sunumlar çok güzel, herkesin ellerine sağlık , hak eden kazansın demek adetten olmuş, bence herkes hakediyor bu emeklerle ❤❤❤❤
Teşekkür ederim canım herkes çok iyi tarifler, çok iyi sunumlar yapmış gerçekten , kim 1.olsa şaşırmam, hepsi 1. Olmayı hak edecek kadar güzel çünkü ❤Ya çok tatlısın senin tarifinde harika olmuş
Daha neler gelecek bilsenAşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
Şaka bir yana bütün tarifler ve sunumlar çok güzel, herkesin ellerine sağlık , hak eden kazansın demek adetten olmuş, bence herkes hakediyor bu emeklerle ❤❤❤❤
Ah nevroşum bunu demeyeydin,iyiydi , kızlar yüreğime indirdi zaten tarifleriyleDaha neler gelecek bilsen
Sanki seninki farksız bizden diyene bakAşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
Beni beni bihteri ne çabuk unuttunAşkolsun kızlar, kalbimi çok kırdınız, yarışmalara katıldığımdan beri ilk kez şöyle biraz daha vurucu bir tarif yapayim dedim, hem özgün olsun, hem yöresel, hem lezzetli, hem de sunumuyla ağız sulandıran bir tarif buldum, uğraştım, özene bezene yaptım, heyecanla konumu açacaktım ki....
BendeTeşekkür ederim canım herkes çok iyi tarifler, çok iyi sunumlar yapmış gerçekten , kim 1.olsa şaşırmam, hepsi 1. Olmayı hak edecek kadar güzel çünkü ❤
Geliyor gelmekte olanDaha neler gelecek bilsen
Bir tanede daha gördüm oda çok fenaAh nevroşum bunu demeyeydin,iyiydi , kızlar yüreğime indirdi zaten tarifleriyle
Bende öyleyim bi orada bi burda ama sağolsun danilom nereye gitsem hep peşimdeSayfayı zor buldum kk da kayboldum takimida bulamadım
Bende HAbibte yi peşine takım en garantisiBende öyleyim bi orada bi burda ama sağolsun danilom nereye gitsem hep peşimde
Bende HAbibte yi peşine takım en garantisi
İcelim güzelleşelim ohhh mis