anlaştık,tatlı dolapta.dinlensin hemen pilotu arıyorumAtla gel anca yetisirsino kadar yol geldim bir dondurma ikram etti deme yaptığın tatliyi getir çayın yaninda yeriz
Takima gotureyim seniçizkekçi nerde hağğnımmmmm
ben bu pınar etaplarında kilo alıyorum yaa
Dur sen yoruldun ben ariyimanlaştık,tatlı dolapta.dinlensin hemen pilotu arıyorum
Bende yaçizkekçi nerde hağğnımmmmm
ben bu pınar etaplarında kilo alıyorum yaa
takımın yüzkarasıyım ben boşver kaptanımTakima gotureyim seni
vallahi yorgunum arayıver hadi :) barbunya pilav,acılı ezme,italyan salata,deniz börülcesi,fava,karpatka yaptım bugün.araya da dr u sıkıştırdım çok yoruldum :)Dur sen yoruldun ben ariyim
Beyinde baslamayinca devamı gelmiyor zaten :))takımın yüzkarasıyım ben boşver kaptanımbeyinde başlamıyo diyet sorun orda
bunu da istedim Nevoştan vermediBende ya
Cok güzelmişbunu da istedim Nevoştan vermedi
haftaya isteyen çıkar belki.ben de denicem önümüzdeki hafta.hep tiramisu,çizkek,sebo olmaz ki canımrus pastası
Eki Görüntüle 2684807
Benzeri yapılacaktı arkadaş yurt dışında olduğu için labne bulamadıbunu da istedim Nevoştan vermedi
haftaya isteyen çıkar belki.ben de denicem önümüzdeki hafta.hep tiramisu,çizkek,sebo olmaz ki canımrus pastası
Eki Görüntüle 2684807
Size bunlar yok evde yapın kendiniz oynayınbunu da istedim Nevoştan vermedi
Eki Görüntüle 2684807
her hafta bir tane tarif deneyip yiyicem sonra diyete giricemSize bunlar yok evde yapın kendiniz oynayın
Ellerine sağlık canım
Durun bu pinar yarismasi bitsin bende giricem benide alirsiniz grubaEllerine sağlık canımBende diyete başlayacağım
Şöyle canım:)Durun bu pinar yarismasi bitsin bende giricem benide alirsiniz grubanevros oylama nezaman ve ikinci hafta icin tarif hangi gun alicaz hazir olayim internette cekmiyor nasil alicam bilmiyorum ama belki ceken yere giderim :)
Yok değil Savaştepe ye varmadan Soma nin köyü hani bir zeytin ağaçları kesilmişti yadursunbey mi
kız oraysa kimseyle bakışma bile,korona yuvası orası
Bende basliycam ya önümüzdeki yaz düğün varbunu da istedim Nevoştan vermedi
Eki Görüntüle 2684807
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?