Bdv cız hemde öyle konular varkiGelir o her yerde parmagı var onunbende bdv takılıyordum işte ne olsun
BDV den yeni transfer o zaman:)Gelir o her yerde parmagı var onunbende bdv takılıyordum işte ne olsun
Ay evet bazen denk geliyoruz onunlakocaların gözü yaşlı
Bir gün kk yüzünden karşıma almazmıyım dersinBaşka ne olmasın
Umarım olmaz:)Bir gün kk yüzünden karşıma almazmıyım dersin
Aynen 6. Takımında çoğunu severim arada gidiyom bakıyomBDV den yeni transfer o zaman:)
Benimle çok samimi konuşunca biraz inceledim meğer bizim Elif ile bağlantın varmış
Orayada arada bakıyorum,bağlantılarımız var.Kaptan bizim kaptan oluyorAynen 6. Takımında çoğunu severim arada gidiyom bakıyom
Ne güzel maşallahUmarım olmaz:)
Bizde sorun yaşadık şimdi benim işim ,hobim olarak bakıyor:)
Evet kilo alırsam gideceğim ilk takımOrayada arada bakıyorum,bağlantılarımız var.Kaptan bizim kaptan oluyor
Çokta ihmal etme:)Ne güzel maşallahinşallah bizde o seviyeye geliriz bazen bdv ye fokuslanırken dikkatimi dağıtmaya çalışıyor aklım burda olduğu için sürat asıyor ama şükür şimdilik
İlk çocuk mu:)Evet kilo alırsam gideceğim ilk takımdogum dan sonra bekle beni 6. Takım
Maşaallah:)Diğerleri kaç yaşında:)Yok canım 3.Süpriz yumurta
2 kızım var biri 5 diğeri 2 yaşındaMaşaallah:)Diğerleri kaç yaşında:)
Allah bağışlasın maşaallah2 kızım var biri 5 diğeri 2 yaşında
Evet abla haklısın etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz ediyordumÇokta ihmal etme:)
Ama senin burada kafa dağıttığını,sana iyi geldiğini öğrenmesi lazım:)
ErkekmişAllah bağışlasın maşaallah3.nün cinsiyeti:)
Haklısın canım genelde hepimiz öyleyiz:)Banada burası çok iyi geliyor:)Evet abla haklısın etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz ediyordumburası cidden çok iyi geliyor bana çok iyi insanlar arkadaşlıklar edindim burdan ve iyi geldiğinin farkında ki çok ses etmiyor yoksa çok mız mizdir benimki hep ilgi alaka bekler çalışmıyorum kaç aydır evdeyim e çocuk konusu malum kafam dağılıyor burda eğlenip mutlu oluyorum sizlerle
Sağlıkla doğsun inşaallah:)ErkekmişAmin inşaallah
Evet öyle oldu hiç hesapta yoktu kısmet Rabbim hepsine bütün evlatlara sağlık versin inşallahSağlıkla doğsun inşaallah:)
Benim gibi 2 kızın üstüne 1 erkek olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?