• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Evva Evva sıcaktan mı acaba ben de demin çekim yapmaya çalıştım salıverecek kendini diye nasıl acele çektim görsen :rolleyes:
Evet canım sıcaktan ben bir elimle akan çikolatayı temizliyorum biriyle muzu düzeltiyorum sıcaktan dolayı 😂 kolay gelsin canım 😁

Evet canım sıcaktan ben bir elimle akan çikolatayı temizliyorum biriyle muzu düzeltiyorum sıcaktan dolayı 😂 kolay gelsin canım 😁
Valla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlık :KK60:

Valla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlık :KK60:
Şimdi güneş kaldımı bilmiyorum 😄 hafif güneşte çek çok güzel çıkıyor :KK39: ben balkonda çekecektim ama rüzgar vardı pencerenin önüne masa koyup çektim

Şimdi güneş kaldımı bilmiyorum 😄 hafif güneşte çek çok güzel çıkıyor :KK39: ben balkonda çekecektim ama rüzgar vardı pencerenin önüne masa koyup çektim
Bizim balkon çıkılası halde değil ama gün ışığından faydalanmaya çalıştım elimden geldiğince bakalım :KK68:

Back