- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Ben gazozumu tek içmeyi severimCanın gazoz istemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gazozumu tek içmeyi severimCanın gazoz istemiş
Bunu yazana kadar konusuna yazsa idin ya kız alemsin heEvva çok güzel olmuş pastan ama çıkacağım o yüzden yazamiyorim öptüm
Gitti minik ya biber alıcak ya domatesBunu yazana kadar konusuna yazsa idin ya kız alemsin he
Evet canım sıcaktan ben bir elimle akan çikolatayı temizliyorum biriyle muzu düzeltiyorum sıcaktan dolayı kolay gelsin canımEvva sıcaktan mı acaba ben de demin çekim yapmaya çalıştım salıverecek kendini diye nasıl acele çektim görsen
Valla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlıkEvet canım sıcaktan ben bir elimle akan çikolatayı temizliyorum biriyle muzu düzeltiyorum sıcaktan dolayı kolay gelsin canım
Sağol canım Nevreste abla sağolsun bende diyorum dah önceki fotolarım neden net çıkmıyor meğersem bütün marifet güneşteymişValla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlık
Şimdi güneş kaldımı bilmiyorum hafif güneşte çek çok güzel çıkıyor ben balkonda çekecektim ama rüzgar vardı pencerenin önüne masa koyup çektimValla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlık
Bizim balkon çıkılası halde değil ama gün ışığından faydalanmaya çalıştım elimden geldiğince bakalımŞimdi güneş kaldımı bilmiyorum hafif güneşte çek çok güzel çıkıyor ben balkonda çekecektim ama rüzgar vardı pencerenin önüne masa koyup çektim
Hadi bakalım merakla bekliyorumBizim balkon çıkılası halde değil ama gün ışığından faydalanmaya çalıştım elimden geldiğince bakalım
Ama burdayken aklıma geldiBunu yazana kadar konusuna yazsa idin ya kız alemsin he
İlahi yaAma burdayken aklıma geldi
İlahi ya
EhhhNağberrrr