Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Evva sıcaktan mı acaba ben de demin çekim yapmaya çalıştım salıverecek kendini diye nasıl acele çektim görsen
Evet canım sıcaktan ben bir elimle akan çikolatayı temizliyorum biriyle muzu düzeltiyorum sıcaktan dolayı kolay gelsin canım

Evet canım sıcaktan ben bir elimle akan çikolatayı temizliyorum biriyle muzu düzeltiyorum sıcaktan dolayı kolay gelsin canım
Valla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlık

Valla fotolar mükemmel olmuş uğraştırsa da seni sonuca değmiş yani ellerine sağlık
Şimdi güneş kaldımı bilmiyorum hafif güneşte çek çok güzel çıkıyor ben balkonda çekecektim ama rüzgar vardı pencerenin önüne masa koyup çektim

Şimdi güneş kaldımı bilmiyorum hafif güneşte çek çok güzel çıkıyor ben balkonda çekecektim ama rüzgar vardı pencerenin önüne masa koyup çektim
Bizim balkon çıkılası halde değil ama gün ışığından faydalanmaya çalıştım elimden geldiğince bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…