• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Geçer inşaallah benimde gıcığım arttı,sürekli burnum kaşınıyor.Öksürük,hapşuruk😏Korona var zannedecekler😏
Biz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur :dua:

Şunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyor😂
Ya ne yapalım 17 yıl sonunda ilk kez yaz tatilini evimizde geçirdik.Tayin derdi yok,taşınma derdi yok,ailemi gidip göreyim derdi yok😂Yapıyordum yine ama bu kadar değil😂
sağlıkla huzurla yap da yorgunluk geçer 😍

Biz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur :dua:
Geçmiş olsun canım ☹️İnşaallah olmaz:/Yok benimki allerji havalardan:(
Eşim 2 -3 gün önce yaptırdı.Negatif öıktı,onda yoksa bende olamaz😂

Sıkma torbası kullanmayı bilmiyorsak uzak durmalıyız yoksa tatlımızı berbat ederiz bu da benden size tavsiye olsun . Yok benimki berbat olmadı sizi düşündüğüm için söylüyorum :KK12:
aman yabancı yok nasılsa yala tekrar sık :D

Ama seninki bomba olmuş yaa çikolata şöleni :KK200: bi aksilik yaşadıysan da görsele hiç yansımamış harika duruyor :KK53:
Ya teşekkür ederim canım 🥰 inan çok zordu dünden beri dolapta ama çok çabuk erimeye başladı dilimlerken devrildi falan ama çok şükür bitti beğenmene sevindim 😘

Şunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyor😂
Ya ne yapalım 17 yıl sonunda ilk kez yaz tatilini evimizde geçirdik.Tayin derdi yok,taşınma derdi yok,ailemi gidip göreyim derdi yok😂Yapıyordum yine ama bu kadar değil😂
Benim eşim de sırf bu cuma pazara çıkmayı hayal ediyor biber azmış 😂

Back