- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Biz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yokturGeçer inşaallah benimde gıcığım arttı,sürekli burnum kaşınıyor.Öksürük,hapşurukKorona var zannedecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yokturGeçer inşaallah benimde gıcığım arttı,sürekli burnum kaşınıyor.Öksürük,hapşurukKorona var zannedecekler
sağlıkla huzurla yap da yorgunluk geçerŞunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyor
Ya ne yapalım 17 yıl sonunda ilk kez yaz tatilini evimizde geçirdik.Tayin derdi yok,taşınma derdi yok,ailemi gidip göreyim derdi yokYapıyordum yine ama bu kadar değil
Geçmiş olsun canım İnşaallah olmaz:/Yok benimki allerji havalardanBiz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur
ben öksürünce etrafımda kimse kalmıyo zatenGeçer inşaallah benimde gıcığım arttı,sürekli burnum kaşınıyor.Öksürük,hapşurukKorona var zannedecekler
Yorgunluk değilde sıkıldımsağlıkla huzurla yap da yorgunluk geçer
aman yabancı yok nasılsa yala tekrar sıkSıkma torbası kullanmayı bilmiyorsak uzak durmalıyız yoksa tatlımızı berbat ederiz bu da benden size tavsiye olsun . Yok benimki berbat olmadı sizi düşündüğüm için söylüyorum
sen bile sıkıldıysanYorgunluk değilde sıkıldım
allah korusun canım,inşallah negatif çıkarBiz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur
Geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmazBiz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur
Sorma ben neler yaşadım bugünŞimdi de kalıptan çıkaramıyorum tatlıyı daha başıma ne gelecek kimbilir ama olsun yani katılıcam yarışmaya
Ama seninki bomba olmuş yaa çikolata şöleni bi aksilik yaşadıysan da görsele hiç yansımamış harika duruyorSorma ben neler yaşadım bugün
Ya teşekkür ederim canım inan çok zordu dünden beri dolapta ama çok çabuk erimeye başladı dilimlerken devrildi falan ama çok şükür bitti beğenmene sevindimAma seninki bomba olmuş yaa çikolata şöleni bi aksilik yaşadıysan da görsele hiç yansımamış harika duruyor
Benim eşim de sırf bu cuma pazara çıkmayı hayal ediyor biber azmışŞunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyor
Ya ne yapalım 17 yıl sonunda ilk kez yaz tatilini evimizde geçirdik.Tayin derdi yok,taşınma derdi yok,ailemi gidip göreyim derdi yokYapıyordum yine ama bu kadar değil
Ama seninki bomba olmuş yaa çikolata şöleni bi aksilik yaşadıysan da görsele hiç yansımamış harika duruyor
Aşk olsun nevos@HAbibte kukriş seni özlemiş
Canın gazoz istemişAşk olsun nevos