- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Gecmis olsun elalis ablayıllık rinit kuzum ya bıktırdı artık.sabah 7 de nefesim kesilerek uyandım,zor toparlandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun elalis ablayıllık rinit kuzum ya bıktırdı artık.sabah 7 de nefesim kesilerek uyandım,zor toparlandım.
AramizdaBirisi duymasın sonra
TamamAramizda
Bunu zaten yarışmaya yapacaktı.Ben açıkladım ve sen bilirsin dedim tarator aldıDiyorum ya centilmendondurma da tatlı dimi nevoş, vermezsin
Geçmiş olsun canımgör dötüm yolları oldu hemşo
kolonyaya da var alerjim
Nasılsın ☺
İyi demek adet olmuşOturursam iyi olacağımSen nasıl oldunNasılsın ☺
Otuuuurrr çok şükürİyi demek adet olmuşOturursam iyi olacağımSen nasıl oldun
Eşim ben uyurken gidip domates,kırmızı biber almış;turşuluk biber almış.Gel de oturOtuuuurrr çok şükür
sağol canımGecmis olsun elalis abla
ben kazmatilmenBunu zaten yarışmaya yapacaktı.Ben açıkladım ve sen bilirsin dedim tarator aldıDiyorum ya centilmen
sağol canım,keşke geçseGeçmiş olsun canım
adamın ayarlarını bozdunEşim ben uyurken gidip domates,kırmızı biber almış;turşuluk biber almış.Gel de otur
Estağfurullahben kazmatilmen
Şunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyoradamın ayarlarını bozdun
Geçer inşaallah benimde gıcığım arttı,sürekli burnum kaşınıyor.Öksürük,hapşurukKorona var zannedeceklersağol canım,keşke geçse