- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim anlamadığım ilk zamanlar vaka sayisi 1500lerdeyken sokaga cikma yasagi vardi, dugun-cenaze yasakti, seyahat yasakti. E simdi vaka yine 1500 oldu hersey serbest. O zaman başta niye bu kadar yasak uygulandi insanlarin iş yerleri kapatıldı.gezmek iyidir candır habişim
Damardan programlar adamı dibe çekiyor resmen .
Bazı şeyleri söyleyincede kabul etmiyorlar .
Uyku candır şekercim
Benim anlamadığım ilk zamanlar vaka sayisi 1500lerdeyken sokaga cikma yasagi vardi, dugun-cenaze yasakti, seyahat yasakti. E simdi vaka yine 1500 oldu hersey serbest. O zaman başta niye bu kadar yasak uygulandi insanlarin iş yerleri kapatıldı.
Herşeyimiz uyduruktan teyyare. Samsunda 250 den fazla kişi pozitif ve pozitif temaslı olduğu için karantinada olmasi gerekirken dısarıda yakalanmış. Birisi otobuse binerken yakalanmış. Dün milliyette vardi test yapma yetkisi verilen bazi özel labaratuvarlar pozitif vakalari sisteme girmemisler. Allaha emanet yaşıyoruz..Sayılar kafa karıştırıyor ki..
Herşeyimiz uyduruktan teyyare. Samsunda 250 den fazla kişi pozitif ve pozitif temaslı olduğu için karantinada olmasi gerekirken dısarıda yakalanmış. Birisi otobuse binerken yakalanmış. Dün milliyette vardi test yapma yetkisi verilen bazi özel labaratuvarlar pozitif vakalari sisteme girmemisler. Allaha emanet yaşıyoruz..
Abla ben etrafa daha dikkat li bakmaua başladım bu program sayesindegezmek iyidir candır habişim
Uyku candır şekercim
Abla ben etrafa daha dikkat li bakmaua başladım bu program sayesinde
Uyuyabilene sekercigim 6 saat uyusam çok uyumuş oluyorumgezmek iyidir candır habişim
Uyku candır şekercim
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Uyuyabilene sekercigim 6 saat uyusam çok uyumuş oluyorum
Günaydın
Bence öylesi daha güzel,benim kafa hiç düşünmeyi durdurmuyorValahamı banda az gelir gece yatmayım sabah kalkmayım modundayım bende
Günaydın şekercim
Bence öylesi daha güzel,benim kafa hiç düşünmeyi durdurmuyor
Ben zor duzelttim o durumları,sabah 5lere kadr oturuyordum şu an daha iyi,daha duzenliyimDaha sağlıklı aslında vakitli yaıp kalkmakta,benim bünyeme ters geliyor hep
Orası öyle amaYinede bilemeyiz indanların ne olduğunu,iyi gözüküp kötü çıkanlarda var maalesef.
Ben zor duzelttim o durumları,sabah 5lere kadr oturuyordum şu an daha iyi,daha duzenliyim
Orası öyle ama
Aynen öyle:))En iyisini yapıyorsun aslında,daha sağlıklı oluyorsun gün içinde.
Oradaki yaşanan hayatlar ve daha niceleri aslında.
Güneşte çekme gölge olsun ama balkonda olsun:)Nevreste nevroşum sence sunum fotolarını saat kaçta çeksem hangi saat ışık iyi olur