Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Yaa klavye sorunu bende de var demek sitedenmiş çok şükür bozucu cidden mesela aslında sinir nkzucuy bozucu yazmak istedim ama silmek tam bir zülüm olduğundan valla aksına ajusuna akışına bıraktım

Ben de sıcağa hiç dayanamiyorum:/
Jennam öyle böyle bir sıcak olmuyor ama anlatamam sana. Sabaha kadar 3 gecelik değiştiriyorum sıcaktan. Bugün dip köşe temizlik yaptım, yemeğimde tam bugüne bitmişti yeni yemek yaptım.11 de başladım, akşam 7 de bitti işlerim. Eski enerjim yok yaşlanmışım, şuan hastanelik şekilde yatıyorum. Eşime de carladım-hergün aşkım ne yaptın deyip duruyorsun ananın evinde 2 günde bir kaşar ekmek yiyiyordun, günlerden gelip yemek yapamıyordu dedim. Katlanamıyorum ya hem sıcağa hem temizliğe hem yemeğe aynı gün

Binada çatı var mı? Yoksa düz dam şeklinde mi? Eğer çatı yoksa sizin ev tavandan ısınıyordur

Haklisin canım valla Ev işi de,yemek işi de çok nankör kendi kendine temizlik yapan ev icat edilsin

Yaa klavye sorunu bende de var demek sitedenmiş çok şükür bozucu cidden mesela aslında sinir nkzucuy bozucu yazmak istedim ama silmek tam bir zülüm olduğundan valla aksına ajusuna akışına bıraktım
Aynen ben de ,ama azıcık obsesifim,düzeltiyorum 50 saatttte

Haklisin canım valla Ev işi de,yemek işi de çok nankör kendi kendine temizlik yapan ev icat edilsin
Kendi kendine süpürüp ailem(silen) robotu araştırayım (araştırıyorum) ben bakalım belki okdsj all(ondan) alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…