- 24 Haziran 2015
- 39.875
- 154.553
- 598
Tatile gidiyoreeeNasıl hemen söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile gidiyoreeeNasıl hemen söyle
Hosbulduk kuzum özledimHoşgeldiniz o zaman
Bursa fena hemşom, sosyal mesafeli olsada gitmeGayet sosyal mesafeli
Ay ben şok lokasyon?Tatile gidiyoreee
Bende özledim yeterHosbulduk kuzum özledim
Kuzen olunca mecbur gittim hemşom,ama hiç kimseyle opusmedik ,çok mesafeliydik.Allah şifa versin sizinkilere de :/Bursa fena hemşom, sosyal mesafeli olsada gitme
Benim babaannem yoğun bakımda, halamın oğlu ve gelini de pozitif
2 komşumuzda
Rota olusturulamadi .Yarin belli olur herhalde .Ay ben şok lokasyon?
Bir kaç gün idare edeceğiz artık ama daha çok yazışırız artık insallasiBende özledim yeter
Süper haber şimdiden iyi eğlenceler kuzummRota olusturulamadi .Yarin belli olur herhalde .
Evet malesef biraz ayrı kalacağızBir kaç gün idare edeceğiz artık ama daha çok yazışırız artık insallasi
Sen yinede dikkat et hemşom.Kuzen olunca mecbur gittim hemşom,ama hiç kimseyle opusmedik ,çok mesafeliydik.Allah şifa versin sizinkilere de :/
O gidene kadar sen geri gelirsin herhalde ,ama her gün yaz 1 satır da olsaEvet malesef biraz ayrı kalacağız
Açıkhava da nikah oldu,Pasa Çiftliğinin orda bir yer var ya,orda. Allaha emanetizSen yinede dikkat et hemşom.
Biz pek görüşmüyoruz yinede rabbim yanlarında olsun inşAllah
Yazarım ,yazarım tabi ki zaten gezmeceli bir tatil olmayacak ,doğa içinde bir ev ☺ gidersek bakalım .O gidene kadar sen geri gelirsin herhalde ,ama her gün yaz 1 satır da olsa
Allah kolaylık versin bu yıl sizin için zor olacak:)Eveeeet bana 1 leri verdiler ben kendim velilere ulaşıp ayrı çalışmalar yapacağım bakalım
Aynen giymiş güzel elbisesiniGeziyor hanımefendi
Çok özledim misafirin var diye ses çıkarmıyorumGüzelciğim beni özlemiş mi?
Yere örtü ser:)Ya ben tarifmi yapcam ama orta da masa yok Aldık daha gelmemiş nasıl sunum yapcam ben