- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Ben başladım bugün yarın Sabah ilk tartımAma diyete başlamam lazım ondan kabak yemeyi tercih ederim,hem mevsimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım bugün yarın Sabah ilk tartımAma diyete başlamam lazım ondan kabak yemeyi tercih ederim,hem mevsimi
nasıl gidiyor tatilYastığı da pembis pembis tam sen
Sana her mevsim bir olmuşkabzımal karısıyım hangisi hangi mevsim var hiç anlamam
bendeeeee sabah tartılıp başlıyorum :)Ben başladım bugün yarın Sabah ilk tartım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunörtmenim çok geçmiş olsun size de
geç duydum.eşine de çok geçmiş olsun
Güzel geçti canım iki gün biraz kafa dağıttık ,sabah yolculuk eve artık inşallah .Ama adaya bayıldım su covid bitsin bir iki ay kalmaya gelirim çok güzelnasıl gidiyor tatil
Valla bende hiç sevmezdim eşim bayılır, sadece tarator olarak güzel geliyor bana o da sarımsaklı yoğurttan sanırımkabak benim bir türlü sevemediğim ve yiyemediğim bir sebze
Bende pazartesi basliyacagimbendeeeee sabah tartılıp başlıyorum :)
Valla bende hiç sevmezdim eşim bayılır, sadece tarator olarak güzel geliyor ban o da sarımsaklı yoğurttan sanırım
Bu sefer olacak inşallahbendeeeee sabah tartılıp başlıyorum :)
Mantıklı diyettekilerin gözü gönlü açılır belkimŞimdi arkadaşlar tarator yaptı ve diyetteki arkadaşlardan oy bekliyorlar:)Şimdi diyette olsam niye kabağa oy vereyim zaten sabah akşam kabak yiyorum
2Kaç tane oy hakkımız var ona göre kullanayım
NağghgberrrrDevam edelim
Ama şimdi o kadar tatlıya 2 olur mu düz hesap 3 olaydı
33 düz degiil 5. E yuvarrlsakkAma şimdi o kadar tatlıya 2 olur mu düz hesap 3 olaydı
Çok geçmiş olsun öğretmenim,tez şifa bulun insallah.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sunum fotoğrafım güzel değil diye kendime oy verdim