- 24 Eylül 2018
- 98.115
- 294.297
- 698
Rica ederim canımTeşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımTeşekkürler canım
Ablacım nasilsinGünaydıııııııınn
Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun.
Harika şartİste vermediysem alırsın ama sunumu falan görmem lazımAteş yakmak,alev çıkarmak,ortasından şelale akıtmak yok
İyiyim meleğim.Ablacım nasilsin
Çok şükür Ablam çok iyiyim daha iyi ol inşallahİyiyim meleğim.
Yürüyüşe çıktım. Hava güzel şipor yaptığım sürece daha iyi hissediyorum. Tatil daginikligini atmaya çalışıyorum. Sen de iyi misin bitanem ❤
Tüü naydınGünaydın kuzucuklar
Anlaşılmıyor bu kadınlar erkekler hakli benceBu defa umutlu idim tatlima güvenmiştim biraz ama tek ben güvenmişim anlaşılan ilk 3 te bile değilim sağlık olsun bakalım yılmak yok yarışmalara devam
günaydın canım,nasılsınGünaydın
daha dur bildirim gitsin :)Bu defa umutlu idim tatlima güvenmiştim biraz ama tek ben güvenmişim anlaşılan ilk 3 te bile değilim sağlık olsun bakalım yılmak yok yarışmalara devam
Kazen bildirim yollar az kaldıdaha dur bildirim gitsin :)
İyiyim canım sağol sen nasılsıngünaydın canım,nasılsın
Ben çok beğendim ellerine sağlıkBu defa umutlu idim tatlima güvenmiştim biraz ama tek ben güvenmişim anlaşılan ilk 3 te bile değilim sağlık olsun bakalım yılmak yok yarışmalara devam
Daha bildirim gitmedi ki öğretmenim herşey değişir .Bu defa umutlu idim tatlima güvenmiştim biraz ama tek ben güvenmişim anlaşılan ilk 3 te bile değilim sağlık olsun bakalım yılmak yok yarışmalara devam
Daha bildirim gitmedi ki öğretmenim herşey değişir .Bu defa umutlu idim tatlima güvenmiştim biraz ama tek ben güvenmişim anlaşılan ilk 3 te bile değilim sağlık olsun bakalım yılmak yok yarışmalara devam