- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
senceeeeeBeni ne çok dinliyorsunFasulyelik bitince devam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senceeeeeBeni ne çok dinliyorsunFasulyelik bitince devam mı
Diyette bile olsam tatlıya veririmnefis tatlılar varken taratora da oy veren ne bilim
Hep tembihle NevoBeni ne çok dinliyorsunFasulyelik bitince devam mı
Devam edelimsenceeeee
sen benim yüzümden mi yapmadın nevoşumBeni ne çok dinliyorsunFasulyelik bitince devam mı
Diyet arkadaşlarımız kabağı çok sever bizi yalnız birakmazlar diye umuyorumnefis tatlılar varken taratora da oy veren ne bilim
örtmenim çok geçmiş olsun size deBen de karpatka ile kasekuchen e verdim oyumu ama gerçekten hepsi birbirinden güzel oy veremediklerimden özür diliyorum
Aslında semizotu yapacaktım:)Hatta ayıkladım:)Bu hafta yoğun geçti,eşim evde olmadı vs... :)Labne alamadım:)Yoksa labneli semizotu yapacaktımsen benim yüzümden mi yapmadın nevoşum
Geç haberim oldu, aşk olsun cagirmamissindeli gibi banlanacak konu ariyorum bdvde
Diyette olsam kabağa niye vereyimDiyet arkadaşlarımız kabağı çok sever bizi yalnız birakmazlar diye umuyorum
Diyette olsam kabağa niye vereyim
içim kan ağlıyo zaten labneyle tuzlu yaparken.resmen ziyan ediyorum labneyiDiyette bile olsam tatlıya veririm
sen ordan yırtarsın da havucun pişmişi çok kaloriliDiyet arkadaşlarımız kabağı çok sever bizi yalnız birakmazlar diye umuyorum
Gezme ceylanım oralarda avlarlarbaşıma geleceklerden haberim olsa yanıma bir yoldaş alırdım mesela seni ama herşey ansızın oluverdi
Şimdi arkadaşlar tarator yaptı ve diyetteki arkadaşlardan oy bekliyorlar:)Şimdi diyette olsam niye kabağa oy vereyim zaten sabah akşam kabak yiyorumneyi ?
Mevsimi de değil ben olsam sana oy vermezdimsen ordan yırtarsın da havucun pişmişi çok kalorili
Şimdi arkadaşlar tarator yaptı ve diyetteki arkadaşlardan oy bekliyorlar:)Şimdi diyette olsam niye kabağa oy vereyim zaten sabah akşam kabak yiyorum
Mevsimi de değil ben olsam sana oy vermezdim
Canımahh canım nasılda zerafetini bozmadan açıklamasını yapıyor