Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin var abla geçmiş olsunyeni astım ilaçları biraz sarstı beni.mide bulantısı çok fazla,sersem gibiyim bütün gün.p yüzden pek gelemedim
Günaydın
GünaydınGunaydiiiin
Gunaydiiiin fistikkGünaydın
Nasılsın canım? çok geçmiş olsun,baban rahatsizmisGunaydiiiin fistikk
İyiyim kuzum sen şükür o iyi simdide,kardeşim rahatsız busefer bakalım Rabbim herkesin yardımcısı olsun kuzum iyice arttı yakınlarımıza kadar geldi .Nasılsın canım? çok geçmiş olsun,baban rahatsizmis
Eli kulagindadirGunaydin :) hani Nevreste gelmemis konuyu acmadimi acaba :)
Allah tüm hastalara şifa versin inşallah canım benim❤Maalesef öyle,yayılıyor,bitse de kurtulsakİyiyim kuzum sen şükür o iyi simdide,kardeşim rahatsız busefer bakalım Rabbim herkesin yardımcısı olsun kuzum iyice arttı yakınlarımıza kadar geldi .
Amin kuzum amin bitecek gibide değilde bari ilacı bulunsaydı. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sevdiklerimizi bizden almasın.Allah tüm hastalara şifa versin inşallah canım benim♥❤Maalesef öyle,yayılıyor,bitse de kurtulsak
Allah büyük,insallah yakinda bulunur bir çaresi,âminAmin kuzum amin bitecek gibide değilde bari ilacı bulunsaydı. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sevdiklerimizi bizden almasın.
Amin balım benim amin sende çok dikkat etAllah büyük,insallah yakinda bulunur bir çaresi,âmin
Yes beybiiiiHazır mıyız
Evet başlayalım mı?Bugün açılıyor mu oylama
Hanımlar oylama başlasın mı:)
Canfeb
Minik Duduklu Tencere
Zipzip-
ozgmlk
KaramelDelisi
WunderLost
M MissHayaLet
pearlshine
Kukrim