Alışırsın inşaallah canımyeni astım ilaçları biraz sarstı beni.mide bulantısı çok fazla,sersem gibiyim bütün gün.p yüzden pek gelemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışırsın inşaallah canımyeni astım ilaçları biraz sarstı beni.mide bulantısı çok fazla,sersem gibiyim bütün gün.p yüzden pek gelemedim
Rabbim dermansız dert vermesinpek keyfim yok canım ya,halsiz hissediyorum
inşallah nevoşum.cidden ağır ilaçlarmış midem hep ağzımda.tam bulantı geçiyor hop yeni ilaç saatiAlışırsın inşaallah canım
Çok fazla ilaç alıyorsuninşallah nevoşum.cidden ağır ilaçlarmış midem hep ağzımda.tam bulantı geçiyor hop yeni ilaç saati
ama ilk günden ferahladım biliyor musun? en azından nefes alabiliyorum.Çok fazla ilaç alıyorsun
Çok iyi canımama ilk günden ferahladım biliyor musun? en azından nefes alabiliyorum.
sen nasılsın,neleri kuruttun yine :)Çok iyi canım
benSabah yeni konu açılacak kimse kaçırmasın
İyiyim canım sağolsen nasılsın,neleri kuruttun yine :)
11 civarı burada ol:)Sana çorba vereyim
alarmım 11 e kurulu ilaç için,o iş bende11 civarı burada ol:)Sana çorba vereyim
Tamam o civar açılmış olabilir:)alarmım 11 e kurulu ilaç için,o iş bende
yarın sabah görüşürüz o zaman,iyi geceler tatlı rüyalarTamam o civar açılmış olabilir:)
Bende alarm kurayım
İyi geceleryarın sabah görüşürüz o zaman,iyi geceler tatlı rüyalar
Geçmiş olsun canim:/pek keyfim yok canım ya,halsiz hissediyorum
Çok geçmiş olsun canımyeni astım ilaçları biraz sarstı beni.mide bulantısı çok fazla,sersem gibiyim bütün gün.p yüzden pek gelemedim
GünaydınGünaydın