• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. tatlımmmm geçmiş olsun babanın durumu nasıl inşallah hayırlısıyla atlatır:dua::dua::110:
Hadi ya :KK43: Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. babana geçmiş olsun bir an önce şifa bulur inşallah :dua:
Çok üzüldüm.
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. çok geçmiş olsun canım. Rabbim babacığına şifa versin ❤

Çember gittikçe daralıyor malesef 🙁
Klavye beni gerçekten geli deli ediyor yazamıyorum
Lür blue peri etiket de yapamıyorum ama çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Pasta malzemeeicalill malzemesi alıp yapacağım inşallah ben de ama grip oldum çok kötüyüm inşallah yapacağım bakalım
geçmiş olsun Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. canım :KK43: şimdi okudum daha
Allah şifa versin :dua:
Çok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹️garantinadalar şuan evde ☹️

Çok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Geçmiş olsun canım benim🤗Allah kolaylık versin😏

Çok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Gecmis olsun perim. Allah esirgesin sizi

Çok büyük geçmiş olsun kuzum :KK60:

Geçmiş olsun canım,şifa versin Rabbim

İyi akşamlar herkese, ben de ara ara girip okuyorum, yazmaya firsatim olmuyor pek 😌
Canfeb Canfeb sınavında başarılar dilerim canım, inş iyi geçer, kpss stresini bilirim, ben de fen bilgisi öğretmeniyim, atanırken kpss stresini çok yaşadık, 2.yılımda 91 puanla atanabilmiştim
@Jenna16 senin de başın sağolsun canım
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. seni de kış hazırlıkları çok yordu canım, dinlen artık 🤗
Çok sağol canım darısı başıma:KK68:

Çok geçmiş olsun canım. ❤️ Rabbim şifa versin ❤️

Back