Bende izliyorum keyfin bol olsunEki Görüntüle 2685412 dizi bakıyorum kızlar Nevreste @Eliff Eylull kızımın birini halasına gönderdim diğerini uyuttum şimdi keyif zamanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende izliyorum keyfin bol olsunEki Görüntüle 2685412 dizi bakıyorum kızlar Nevreste @Eliff Eylull kızımın birini halasına gönderdim diğerini uyuttum şimdi keyif zamanı
Günaydin. Blue_Peri nin babası koronaya yakalanmış
Blue_Peri tatlımmmm geçmiş olsun babanın durumu nasıl inşallah hayırlısıyla atlatır
Hadi ya Blue_Peri babana geçmiş olsun bir an önce şifa bulur inşallah
Çok üzüldüm.
Blue_Peri çok geçmiş olsun canım. Rabbim babacığına şifa versin ❤
Çember gittikçe daralıyor malesef
Klavye beni gerçekten geli deli ediyor yazamıyorum
Lür blue peri etiket de yapamıyorum ama çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Pasta malzemeeicalill malzemesi alıp yapacağım inşallah ben de ama grip oldum çok kötüyüm inşallah yapacağım bakalım
Çok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesefgarantinadalar şuan evdeBlue_Peri nasılsınız
Geçmiş olsun canım benimAllah kolaylık versinÇok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Sağol ablammGeçmiş olsun canım benimAllah kolaylık versin
Gecmis olsun perim. Allah esirgesin siziÇok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Sağol kuzum cümlemizi insallahGecmis olsun perim. Allah esirgesin sizi
Çok büyük geçmiş olsun kuzumÇok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Geçmiş olsun canım,şifa versin RabbimÇok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Çok büyük geçmiş olsun kuzum
Sağolun kuzular insallah kardesimde atlatır diğerlerine bulaşmadan aynı evin içinde nasıl olacaksa.Geçmiş olsun canım,şifa versin Rabbim
Aminnn inşallah:)Hakkında hayırlısı:)
Çok sağol canım darısı başımaİyi akşamlar herkese, ben de ara ara girip okuyorum, yazmaya firsatim olmuyor pek
Canfeb sınavında başarılar dilerim canım, inş iyi geçer, kpss stresini bilirim, ben de fen bilgisi öğretmeniyim, atanırken kpss stresini çok yaşadık, 2.yılımda 91 puanla atanabilmiştim
@Jenna16 senin de başın sağolsun canım
Nevreste seni de kış hazırlıkları çok yordu canım, dinlen artık
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinÇok sağolun canlarım.Babam bikacgundur rahatsizdi kardeşim hastaneye goturmustu tomografi kan testi yapılmış değerleri çok yüksek cikmis oyuzden almışlar hastaneye 4 gün kaldı ilaçlara başlamışlar ,ağız ve burundan test sonucunu bekliyorduk en doğru test oymuş dün testin negatif olduğunu öğrendik,bugün babam taburcu oldu yinede ilaçlara devam et demişler.Buyuk kardesimdende örnek almışlardı malesef☹garantinadalar şuan evde ☹
Sağol kuzum benim aminÇok geçmiş olsun canım. ❤ Rabbim şifa versin ❤
ay vallahi ben bu benElalis burda seni gördüm yine dayanamissin
teşekkür ederim güzel kardeşimElalis fasille ablam tebrik ederim ☺
canımmmmmmmmmm
Sen daha uyumadın mıcanımmmmmmmmmm
pek keyfim yok canım ya,halsiz hissediyorumSen daha uyumadın mı