Günaydın kızlar ❤
Günaydın
Günaydın
Günaydın canlarYağmurlu bir İstanbul sabahından herkese hayırlı sabahlar
Allah kolaylık versin2 hafta yazılı haftası. Hafta sonu zar zor çalıştı, çalışmadan nasıl başarılı olacaksa, umurumda değil
4.sınıf bebesi olan var mı?
Nasıl dinlemem kudurdum gene olaak şey değil yani..HanimKelesimiGetir abla haberleri dinliormusun
Yine Türkiye tarihinde ilkler yaşanıor..
Hay ben....
Neyse... Silivri soğukoğlu soğuk
Ama ben cok kalmam kesin girerim
Bende iyiyim ayşecm sağol,iyi olmana sevindim bu sıkıntıların olmasıda gayet normal canısıİyiyim abla. Sen de sizler de iyisinizdir inşallahşimdilik bir sıkıntım yok. Yani büyük sıkıntılar yok. Mide yanması, ekşimesi filan arada kasık ağrıları mevcut tabii ama bu kadarına şükür
Günaydın ablacımCümleten günaydınlar hanımlar
kız çılgın netn geldimiGünaydıncukum
Cümleten günaydınlar hanımlar
günaydın genç ablalarGünaydın ablacım
Sağ ol şekerimkız çılgın netn geldimi
günaydın genç ablalar
Günaydınlar nevoşumGünaydın ablacım
Günaydın baloncukum,yai ama ruhlar genç bizdekız çılgın netn geldimi
günaydın genç ablalar
Bizimde bugün başlıyor 6.sınıf Allah zihin açıklığı versin hepsine iyi geçer hepsi umarım2 hafta yazılı haftası. Hafta sonu zar zor çalıştı, çalışmadan nasıl başarılı olacaksa, umurumda değil
4.sınıf bebesi olan var mı?
Genelde sınav çıktıları aldım, çözdürdüm. Videoyu dün izlettim yatarken, kafayı vermez dinlemeye diye düşündüm ama dinlemiş, hep senin çıkardığın çıktıysa alakalı şeyler anlattı dedi. Bundan sonra ağırlık vereceğim videoyaAllah kolaylık versinOğlumunda bugün 3 yazılısı var
Nasıl çalışıyorVideo izletiyor musun Youtube da çok iyi kanallar var.Onları izlese iyi not alır.
Canım konu anlatımları çok iyi oluyorGenelde sınav çıktıları aldım, çözdürdüm. Videoyu dün izlettim yatarken, kafayı vermez dinlemeye diye düşündüm ama dinlemiş, hep senin çıkardığın çıktıysa alakalı şeyler anlattı dedi. Bundan sonra ağırlık vereceğim videoya