- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Benim büyük kız da 4.sınıf, Allah kolaylık versin hepsine2 hafta yazılı haftası. Hafta sonu zar zor çalıştı, çalışmadan nasıl başarılı olacaksa, umurumda değil
4.sınıf bebesi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim büyük kız da 4.sınıf, Allah kolaylık versin hepsine2 hafta yazılı haftası. Hafta sonu zar zor çalıştı, çalışmadan nasıl başarılı olacaksa, umurumda değil
4.sınıf bebesi olan var mı?
Geldi geldi bugün birgunlukte bedava geldikız çılgın netn geldimi
günaydın genç ablalar
Günaydın ablaCümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın canımmmGünaydın
Günaydın pericimGünaydın abla
Günaydın PerişimGünaydın canımmm
Günaydın Yağmur çokzelGünaydın canlar
Burasıda yağmurlu bugün.
Günaydın canımGünaydın güzeller
Günaydın
Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese hayırlı sabahlar
Evet ama üşüdümGünaydın Yağmur çokzel
Dur bende senin yorumunla Bende araya sıkıtirayim Her fırsatta rozetimiGormemisin rozeti olmuş
O megafonun üstüne tıkladım mı, tıklamayın a aktif olmuyor. Ben tıklanacağını bilmiyordum önceden.Dur bende senin yorumunla Bende araya sıkıtirayim Her fırsatta rozetimiGormemisin rozeti olmuş
Kuzu megafon filan yokki tiklasamO megafonun üstüne tıkladım mı, tıklamayın a aktif olmuyor. Ben tıklanacağını bilmiyordum önceden.
Kazeni etiketlesene, ben etiketleyince tutmuyorŞu bildirim gelse de gözümü kanatan o 1’den kurtulsam…
Rozetleri tıklayınca görünmüyor mu, kim çalmışKuzu megafon filan yokki tiklasam
Yok bacım görünmüyor ağa henüz aktif etmemiş bana megafon filanda vermemişRozetleri tıklayınca görünmüyor mu, kim çalmışEki Görüntüle 2943370