- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Neler oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler oluyor
En büyük rakibi senmişsinNeler oluyor
YetisirsinHeh heh evet ari ariii yürüyo yaw yetisemiyom
Bence yanlis secimm. 1 hafta cosuyor, 1 hafta yatiyorumEn büyük rakibi senmişsin
Bizi rakip olarak görmüyor
Yok ya yurudum benbir ara sayfada kimse yürümedi tek başıma yürüyüp kendimle yarıştım öyle deliyim
Memlekette pınar beyaz bırakmadınız beaaBende aldım
Ama 200 grlık 1 adet vardı Eki Görüntüle 2824359
Sende bağışla nasılsa gidesin yok sjksjksjkBir ben kaldım
Buradada hava güzel bugünYağmur var ile çıktım yürüyüşe,
Eve Git yurume bosverYağmur var ile çıktım yürüyüşe,
Bilmem artık tek rakibi senmişsin bizi beğenmediBence yanlis secimm. 1 hafta cosuyor, 1 hafta yatiyorum
Yoksa bu yuzden mi rakip olarak goruyor
Bizim buralar hep öyle elticimTam sunumluk alan
Sorma ablam, büyük Migros’ta hiç 200-180 gr yok. Sadece 350 vardıMemlekette pınar beyaz bırakmadınız beaa
Çok güzel canımBizim buralar hep öyle elticim
Çok güzel canım
Yarasın koçuma afşyet bal şeker olsunSorma ablam, büyük Migros’ta hiç 200-180 gr yok. Sadece 350 vardı
Yoksa sömürecektim bende
Meşhur oldukyasminsayKadınlar Kulübü on Instagram: ""Hergüne Bir İftar Menüsü " diyerek sizlere fikir vermesi açısından hergün bir menü paylaşacağız..Menülerimiz Kadınlar Kulübü üyelerinin denenmiş,lezzetli,pratik ve detaylı tariflerinden seçilmiş olacak.Tariflere hika
141 likes, 0 comments - kadinlarkulubu on April 13, 2021: ""Hergüne Bir İftar Menüsü " diyerek sizlere fikir vermesi açısından hergün bir menü paylaşacağız..Menülerimiz Kadınlar Kulübü üyelerinin denenmiş,lezzetli,pratik ve detaylı tariflerinden seçilmiş olacak.Tariflere hikayeden...www.instagram.com
WunderLost
Dur daha yeni başladıkMeşhur olduk
Doğru, daha çok tariflerimiz varDur daha yeni başladık