- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Bende öyle yapcam yaa mecbur nevoş yetişmem lazım adını söylemediğim üye 20 bin yürüyo bi gerginimBen iftar sonrası yürürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapcam yaa mecbur nevoş yetişmem lazım adını söylemediğim üye 20 bin yürüyo bi gerginimBen iftar sonrası yürürüm
İhbar edelim hemen yakalasınlar sjksjksjkBende öyle yapcam yaa mecbur nevoş yetişmem lazım adını söylemediğim üye 20 bin yürüyo bi gerginim
Evet abla bayağı oldu65 yaş üzeri yasak bittimi yoksa.
C Capanin Gururu Teyom olmasın o üyeBende öyle yapcam yaa mecbur nevoş yetişmem lazım adını söylemediğim üye 20 bin yürüyo bi gerginim
Gene içeri hapsederler nasılsaEvet abla bayağı oldu
Bence yakındır yasaklar gelecekGene içeri hapsederler nasılsa
Evet ciceeem benden çok yürüyo amaİhbar edelim hemen yakalasınlar sjksjksjk
Yok o diil, grupta var ya a ile başlıyo söyleyemiyorum ki değişik nicki var
Keleşi veremmi ne dersin sıkarız ayağına hemenEvet ciceeem benden çok yürüyo ama
Yok sıkmayalım çiçeem kız hamile bebisine kıyamam ❤Keleşi veremmi ne dersin sıkarız ayağına hemen
Aaaaaa nick değiştirmişti hattta o üye demi kesin o bildim bakkkYok o diil, grupta var ya a ile başlıyo söyleyemiyorum ki değişik nicki var
Olmaz tabikideYok sıkmayalım çiçeem kız hamile bebisine kıyamam ❤
Ben bilmiyom ki çiçeemAaaaaa nick değiştirmişti hattta o üye demi kesin o bildim bakkk
Doğursun sonraOlmaz tabikide
Bende yanlış bildim cicemmm pardonBen bilmiyom ki çiçeem
Affetmem diyon yaniiiDoğursun sonra
Heh heh evet ari ariii yürüyo yaw yetisemiyom
Nayn naayynnnnAffetmem diyon yaniii
Ja ja ja jaNayn naayynnnn