- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Pilav yok elimde yapıp eklemek lazımDoğru, daha çok tariflerimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilav yok elimde yapıp eklemek lazımDoğru, daha çok tariflerimiz var
Bence gerek yok canım. Ana yemeğin yanına illaki pilav yapmayı düşünürler diye düşünüyorumPilav yok elimde yapıp eklemek lazım
çok yürümedim 10bin oldu, biraz da akşam ek yaparımEve Git yurume bosver
Her şeye değil ama bazılarının yanında iyi olabilir.Bence gerek yok canım. Ana yemeğin yanına illaki pilav yapmayı düşünürler diye düşünüyorum
Ne var orda desene azcıkyasminsayKadınlar Kulübü on Instagram: ""Hergüne Bir İftar Menüsü " diyerek sizlere fikir vermesi açısından hergün bir menü paylaşacağız..Menülerimiz Kadınlar Kulübü üyelerinin denenmiş,lezzetli,pratik ve detaylı tariflerinden seçilmiş olacak.Tariflere hika
141 likes, 0 comments - kadinlarkulubu on April 13, 2021: ""Hergüne Bir İftar Menüsü " diyerek sizlere fikir vermesi açısından hergün bir menü paylaşacağız..Menülerimiz Kadınlar Kulübü üyelerinin denenmiş,lezzetli,pratik ve detaylı tariflerinden seçilmiş olacak.Tariflere hikayeden...www.instagram.com
WunderLost
İftar menüsüNe var orda desene azcık
ekmek yememek için ihtiyaç duyuyor insan, halbuki pilavın kalorisi daha yüksek yanlış bilmiyorsamBence gerek yok canım. Ana yemeğin yanına illaki pilav yapmayı düşünürler diye düşünüyorum
Aynen ekmek daha iyiekmek yememek için ihtiyaç duyuyor insan, halbuki pilavın kalorisi daha yüksek yanlış bilmiyorsam
Ayy ❤yasminsayKadınlar Kulübü on Instagram: ""Hergüne Bir İftar Menüsü " diyerek sizlere fikir vermesi açısından hergün bir menü paylaşacağız..Menülerimiz Kadınlar Kulübü üyelerinin denenmiş,lezzetli,pratik ve detaylı tariflerinden seçilmiş olacak.Tariflere hika
141 likes, 0 comments - kadinlarkulubu on April 13, 2021: ""Hergüne Bir İftar Menüsü " diyerek sizlere fikir vermesi açısından hergün bir menü paylaşacağız..Menülerimiz Kadınlar Kulübü üyelerinin denenmiş,lezzetli,pratik ve detaylı tariflerinden seçilmiş olacak.Tariflere hikayeden...www.instagram.com
WunderLost
Bakalım,bekleyip göreceğiz:)Bakcaz artık neler olacak.
Yarışma bitti tarifler unutuldu yok bizdeTekrar değerlendiriyorum
Bence fikir şahaneAhahaaa
Pirinç pilavı ise, şeker deposuekmek yememek için ihtiyaç duyuyor insan, halbuki pilavın kalorisi daha yüksek yanlış bilmiyorsam
Bak pirinç pilavına hep böyle bakıyoruz.Benim derslerde varPirinçte protein çokmuşPirinç pilavı ise, şeker deposu
Ve dediğin gibi kalorisi oldukça yüksek oluyor. Yemeyiversinler
Çok iyi ediyorsun valla 30 güne menü çok rahat çıkar zaten bu yarışmalardan maaşallahımız varYarışma bitti tarifler unutuldu yok bizdeTekrar değerlendiriyorum
Bizim gibi bol tereyağlı mı yapıyorlarmış elticimBak pirinç pilavına hep böyle bakıyoruz.Benim derslerde varPirinçte protein çokmuş
Bizde insta yok göremiyozs yaniİftar menüsü
Ahahaj aynısını dedimBizim gibi bol tereyağlı mı yapıyorlarmış elticim
Evet canım yıllardır yapıyorum her yıl yeni tarifler yığılıyorBu yıl daha rahat olurÇok iyi ediyorsun valla 30 güne menü çok rahat çıkar zaten bu yarışmalardan maaşallahımız var