- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne aldın bunları mı aldın:)180 var nevos bide 350 onu aldigima bile dua ettim
İnşallah kuzumBanada vermedi oh oh güzel çatlamış dedi ama yok sonra pişman oldum iğne vurmadım diye tabi herşey nasip kısmet sen ver bize güzel haberler
Vallahaaaa o gördükleriniSen ne aldın bunları mı aldın:)
inşallah hastahane konusunda gelmez kaç aydır düzenli gidiyorumBen sanmıyorum randevuların iptal edilecek kadar ortamın kapatılacağını. Aşı var artık. geçen sene kimse ne olduğunu, tedaviyi bilmiyordu. Panik vardı. O panik havası kalmadı bence. O yüzden sosyal ortama düzenleme gelse de hastanelere gelmez diye düşünüyorum.
Yapsalar bile şehir şehir değişir.Ben sanmıyorum randevuların iptal edilecek kadar ortamın kapatılacağını. Aşı var artık. geçen sene kimse ne olduğunu, tedaviyi bilmiyordu. Panik vardı. O panik havası kalmadı bence. O yüzden sosyal ortama düzenleme gelse de hastanelere gelmez diye düşünüyorum.
200 sanki onlar:)Vallahaaaa o gördüklerini
önlemler biraz fazla ama çarşıda maskesiz gezen çokYapsalar bile şehir şehir değişir.
Antep'te vaka bizden az mesela daha çok nüfusu olmasına rağmen
Kolay gelsin canımNevreste bu gün tarifimi hazırlıcam nevroş
Bizimde öyle canım ama neden bilmem vaka çok burada:/önlemler biraz fazla ama çarşıda maskesiz gezen çok
Dolaptakinleri toplayıp gittinmi kiiiiz azcik biraksaydinManyak kasiyer olmaz dedi olur dedim ben 3kere yolparasi verdim 3oldu geliyorum buraya dedim yapamadi 2kisiyo cagardi onlarda yapamadi mudüru cagarin ozman dedim cagardi adam nerden aldiniz bu sifreyi dedi bende yarismadan kazandık dedim aaaneguzel dedi ozaman simdi peynirlerimi bana verin dedim 1tane deneyelim dedi gecti dedi hadiyaaa dedim
Ozaman ben simdi dolaptakileri alip geliyorum dedim ama haftada 1tane gecerli dedi nerde yaziyo o dedim mesajda yazmiyomu dedi hayir dedim okuttum salak gecti sonra 11tane aldim eve gidiyorum
teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
AhahaaaBen de gideyim ,adamların kalbine insin,sonra şaka yaptım derim
200 sanki onlar:)
sosyal ortamda çok bulunan var canım gereksiz yere dışarıda gezen çok ordan oraya bulaşıyor geçen gün markete gittim adamın biri reyonda hapşuracaktı maskeyi indirdi hapşurdu maskeyi taktı beynin vurasım geldiBizimde öyle canım ama neden bilmem vaka çok burada:/
Nevoş bu arada böyle kodlu yarışma yaparsalar yine bu magduriyetimizi iletir misiniz ? Migroslara eğitim versinlerSen biraz bekle ya da başkasına git
BEn yürüyomBen şimdiden çok susadım
Geçmiş olsun minnosum ❤cildiye polikinliği canım saç için tedavi oluyorum
teşekkür ederim çiçeğimGeçmiş olsun minnosum ❤