Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iftarda borek yendi mi LovecanOynamaz yavrum bılmez mıyım
Teşekkür ederim nevooş her kategori biraz daha yaklasıyorum fasülyeliğeHepinizin ellerine emeğine sağlık çok güzel bir kategori oldu
@deynepnaz Oriana sizide tebrik ediyoruz çok güzel yarıştınız
Eli’den tutturduk en azından hemşoBende suan kocaeli
ben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşak pro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüüBulgarısan gocmenıyız bızde, varna
Ee mıllet benım buralarda takılacagımı tahmın edemıyoruu tabisi, hep +18 beklıyorlar, sonra da aktıf degılsın goremedık dıyorlar, karnımı doyurmayayım mı ayolHemde kızarmış ekmek ve şamandıra diyorum
Çok yaklaştınTeşekkür ederim nevooş her kategori biraz daha yaklasıyorum fasülyeliğe
6 hafta bittikten sonra açıklanacak:)ben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşak pro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüü
Ah kukriş deli manyak bişiySeyiiittt neymiş neymiş kapıcılar kralindaki camdan bağıran kadın gibi
Kopyala yapıştır Bebito. İsimler başta sıralı çıkıyor be hafif pembe. İsmin yanına tıkla “linki kaldır“ de, isimler siyah olacak, sonra başa gel @ koyalsem ayşom nasıl etiket yaptın kopyaladın mı
Gel senle bir kırmızı odaya geçelimAh kukriş deli manyak bişiy
Yenmedi yavruş, ramazan bıtımıne kadar mayalı seyler yokIftarda borek yendi mi Lovecan
İnşallah olursunben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşak pro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüü
Ne zaman olcez yeaaben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşak pro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüü
AnlamadımKopyala yapıştır Bebito. İsimler başta sıralı çıkıyor be hafif pembe. İsmin yanına tıkla “linki kaldır“ de, isimler siyah olacak, sonra başa gel @ koy
Senin yemen lazım bebeğim iyice zayıfladinEe mıllet benım buralarda takılacagımı tahmın edemıyoruu tabisi, hep +18 beklıyorlar, sonra da aktıf degılsın goremedık dıyorlar, karnımı doyurmayayım mı ayol
teşekkürler 6 hafta da çokmuş ama.ben gidip mune mi bulup ona yalvarayım bariii herkese iyi gecelerr6 hafta bittikten sonra açıklanacak:)
Yiyemiyorum kız, aslında yıyıyorum ama kılo sabıt kalıyor ya bu aralar, stres mafettı benıSenin yemen lazım bebeğim iyice zayıfladin