- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim nevooş her kategori biraz daha yaklasıyorum fasülyeliğeHepinizin ellerine emeğine sağlık çok güzel bir kategori oldu
@deynepnazOriana sizide tebrik ediyoruz çok güzel yarıştınız
![]()
ben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşakBulgarısan gocmenıyız bızde, varna
Ee mıllet benım buralarda takılacagımı tahmın edemıyoruu tabisi, hep +18 beklıyorlar, sonra da aktıf degılsın goremedık dıyorlar, karnımı doyurmayayım mı ayolHemde kızarmış ekmek ve şamandıra diyorum![]()
Çok yaklaştınTeşekkür ederim nevooş her kategori biraz daha yaklasıyorum fasülyeliğe![]()
![]()
![]()
6 hafta bittikten sonra açıklanacak:)ben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşakpro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüü
![]()
Ah kukriş deli manyak bişiySeyiiittt neymiş neymiş![]()
kapıcılar kralindaki camdan bağıran kadın gibi
![]()
Kopyala yapıştır Bebito. İsimler başta sıralı çıkıyor be hafif pembe. İsmin yanına tıkla “linki kaldır“ de, isimler siyah olacak, sonra başa gel @ koy
Gel senle bir kırmızı odaya geçelimAh kukriş deli manyak bişiy![]()
Yenmedi yavruş, ramazan bıtımıne kadar mayalı seyler yokIftarda borek yendi mi Lovecan![]()
İnşallah olursunben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşakpro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüü
![]()
Ne zaman olcez yeaaben ne trakyalıyım ne de göçmen ama yemeklerine bayılıyorumm.angara bebesiyim ben de 7 kuşakpro olamayacakmıyım yani gene?peküüüüü
![]()
AnlamadımKopyala yapıştır Bebito. İsimler başta sıralı çıkıyor be hafif pembe. İsmin yanına tıkla “linki kaldır“ de, isimler siyah olacak, sonra başa gel @ koy![]()
Senin yemen lazım bebeğim iyice zayıfladinEe mıllet benım buralarda takılacagımı tahmın edemıyoruu tabisi, hep +18 beklıyorlar, sonra da aktıf degılsın goremedık dıyorlar, karnımı doyurmayayım mı ayol![]()
![]()
teşekkürler 6 hafta da çokmuş ama.ben gidip mune mi bulup ona yalvarayım bariii6 hafta bittikten sonra açıklanacak:)
Yiyemiyorum kız, aslında yıyıyorum ama kılo sabıt kalıyor ya bu aralar, stres mafettı benıSenin yemen lazım bebeğim iyice zayıfladin![]()