Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana börek açacaktı geçen salı tontis anne haniYenmedi yavruş, ramazan bıtımıne kadar mayalı seyler yok
•evva gibi çıkıyor ilk kopyaladığında. İsmin yanına tıkladığımda hemen “linki kaldır” işareti çıkacak. ona tıklayınca isim •evva oluyor. Sonra •’nın yanında gelip ismin başına @ koyacaksın kuşum. Evva olacak en son.Anlamadım
Tebrik ederim ayşom adettendir diye ilk üç falan işteBeni de tebrik edin, ben de hayınnn Nevreste olmasaydı ilk haftadan 1. olacaktım
Yasaklar geldı ya gıdemedım, artık bizi biliyor tontıs teyze( şiiiiiiiittt)Sana börek açacaktı geçen salı tontis anne hani
Basında bir sürü sey normal bebeğim, hangi birini düşüneceksinYiyemiyorum kız, aslında yıyıyorum ama kılo sabıt kalıyor ya bu aralar, stres mafettı benı
Sagol mavişimm
Kazen verecek pro üyeliği :)teşekkürler 6 hafta da çokmuş ama.ben gidip mune mi bulup ona yalvarayım bariii herkese iyi gecelerr
Aramızda 21 oy vardıBeni de tebrik edin, ben de hayınnn Nevreste olmasaydı ilk haftadan 1. olacaktım
Çok uğraştım ilk 3’e versinler diye evvoşum. Ne göz yaşı döktüm yalvardım numara istedim, ben arayıp ikna ederim dedim de zalımın kızı nevo vermedi telefonTebrik ederim ayşom adettendir diye ilk üç falan işte
Mercii wundercimm
Teşekkür ederim canım Bildirim olmasaydı yenerdim siziBen siz üzülmeyin diye bildirim olsun dedim, gerçek bak200 olaydın düz hesap eyiydiAynen oyle deynepcimm senide tebrik edıyorum hep az azdı oy farkımız nasipte varsa oluyor
Olabilir. Sen olmasaydın ben 1. Ciydim bana neAramızda 21 oy vardı
21 in lafı mı olur bahceli misali 10 u 10 la topla 20 bir ekle 21Aramızda 21 oy vardı
Teşekkür ederim ayşom şimdi anladım ❤ ama kopyalamayı nasıl yapıcam nereye basıcam•evva gibi çıkıyor ilk kopyaladığında. İsmin yanına tıkladığımda hemen “linki kaldır” işareti çıkacak. ona tıklayınca isim •evva oluyor. Sonra •’nın yanında gelip ismin başına @ koyacaksın kuşum. Evva olacak en son.
Wuu ,olaylarcaa valla sevindim o börek her şekilde yenir o zaman kaçarı yok tüh tam zamanına denk geldi gördün mü hayırlısı bakalım love ınş en iyisi olur❤Yasaklar geldı ya gıdemedım, artık bizi biliyor tontıs teyze( şiiiiiiiittt)
Ama vardımOlabilir. Sen olmasaydın ben 1. Ciydim bana ne
21 kişi diyelim21 in lafı mı olur bahceli misali 10 u 10 la topla 20 bir ekle 21
Kazen'e sor dedim sorsaydın:)Çok uğraştım ilk 3’e versinler diye evvoşum. Ne göz yaşı döktüm yalvardım numara istedim, ben arayıp ikna ederim dedim de zalımın kızı nevo vermedi telefon
hani kim oy vermiş görüyoruz ya oraya tıkla, açılsın tüm isimler. En alttan boşluğa tıkla, kopyala çıkar, sonra tüm listeyi seç. Benim telefonda öyle oluyor. rica ederim minnoşumTeşekkür ederim ayşom şimdi anladım ❤ ama kopyalamayı nasıl yapıcam nereye basıcam