En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Aynen oyle deynepcimm senide tebrik edıyorum hep az azdı oy farkımız nasipte varsa oluyor🥰🥰
Teşekkür ederim canım 😍Bildirim olmasaydı yenerdim sizi:KK53:Ben siz üzülmeyin diye bildirim olsun dedim, gerçek bak:KK53:200 olaydın düz hesap eyiydi :KK53:

evva gibi çıkıyor ilk kopyaladığında. İsmin yanına tıkladığımda hemen “linki kaldır” işareti çıkacak. ona tıklayınca isim •evva oluyor. Sonra •’nın yanında gelip ismin başına @ koyacaksın kuşum. Evva Evva olacak en son.
Teşekkür ederim ayşom şimdi anladım 😘❤ ama kopyalamayı nasıl yapıcam nereye basıcam 😁

Yasaklar geldı ya gıdemedım, artık bizi biliyor tontıs teyze( şiiiiiiiittt) :sus::confused:
Wuu ,olaylarcaa 😍🤩🤗 valla sevindim 🤩 o börek her şekilde yenir o zaman kaçarı yok 🤩😍🤗 tüh tam zamanına denk geldi gördün mü 🤷‍♀️ hayırlısı bakalım love ınş en iyisi olur🤗🍒

Çok uğraştım ilk 3’e versinler diye evvoşum. Ne göz yaşı döktüm yalvardım numara istedim, ben arayıp ikna ederim dedim de zalımın kızı nevo vermedi telefon :KK14:
Kazen'e sor dedim sorsaydın:)

Teşekkür ederim ayşom şimdi anladım 😘❤ ama kopyalamayı nasıl yapıcam nereye basıcam 😁
hani kim oy vermiş görüyoruz ya oraya tıkla, açılsın tüm isimler. En alttan boşluğa tıkla, kopyala çıkar, sonra tüm listeyi seç. Benim telefonda öyle oluyor. rica ederim minnoşum :KK60:

Back