- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
İNŞAAALLLLAAAAHHHHH yarabbel aleminSende alırsan yoksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞAAALLLLAAAAHHHHH yarabbel aleminSende alırsan yoksun
Minik ya tahrik etme tebrik et
Ooo love gelmişHalis muhlis bulgaristan göçmeniyim ve dızmanaya bayılırım ımmsss miss gibi üstü kaymaklı olacak bide tepsinin kenarlarından öff öfff
Her tarafımı mesajlar sarmış, beni bir o tarafa bir bu tarafa fırlatıyorsunuz gibi hissediyorumYok kaybolmamışsın buradasın
Sepet sebet red velvet sosyalim beni yarışmadan red etSepet aradan cıktı en azından tebrik ederim evvoşum balım
Her ikisinide edeyim benMinik ya tahrik etme tebrik et
Topraaaaammm O üstündeki yoğurt kesilip ekşimik olmuyor mu bi deeee ooofffHalis muhlis bulgaristan göçmeniyim ve dızmanaya bayılırım ımmsss miss gibi üstü kaymaklı olacak bide tepsinin kenarlarından öff öfff
Geldim geldim, öff karnımı acıktırıyosunuz gece gece beOoo love gelmiş
Daha sık gel alışırsın:)Her tarafımı mesajlar sarmış, beni bir o tarafa bir bu tarafa fırlatıyorsunuz gibi hissediyorum
Et barimHer ikisinide edeyim ben
Evet benim ınş maşallahişte bir pro üye daha ben de pro olmak istiyorummm bananee bananeee
burda bir ikimiz pro değiliz gel sarılalım ağlaşalım derimmmGeldim geldim, öff karnımı acıktırıyosunuz gece gece be
Ooo mani de dizermiş benim evvoşumSepet sebet red velvet sosyalim beni yarışmadan red et
Hayırlı gecelerBen gittim
Oy vermekten dötüm çıktı zaten, gel sarılalım hemşireburda bir ikimiz pro değiliz gel sarılalım ağlaşalım derimmm
Sen gidersen ben durmam buralardaBen gittim
Aç ayı oynamaz love sözüm meclisten dışarı anladın senGeldim geldim, öff karnımı acıktırıyosunuz gece gece be