- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.586
Bak o da olur21 kişi diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o da olur21 kişi diyelim
N...Ama vardım
Sen de her topu bemim üzerimden kazene atıyorsun. Oy isteyin, Alsem kazeni etiketlesin, pro isteyim Alsem kazeni etiketlesin Ben yokken naptın sen senelerceKazen'e sor dedim sorsaydın:)
ASSOSyal tahrik :her babayigidin yapamayacağı bişey
Peki sen yazınca mı yapıyorN...
Sen de her topu bemim üzerimden kazene atıyorsun. Oy isteyin, Alsem kazeni etiketlesin, pro isteyim Alsem kazeni etiketlesin Ben yokken naptın sen senelerce
Gel senle bir kırmızı odaya geçelim
Evet bak geçenlerde bi kızı etiketledim, gebe diye kıza proluk verdiPeki sen yazınca mı yapıyor
Aaaa onu sen mi yaptın kız ayşoEvet bak geçenlerde bi kızı etiketledim, gebe diye kıza proluk verdi
Allah razı olsun:)Evet bak geçenlerde bi kızı etiketledim, gebe diye kıza proluk verdi
Kuzu, geçen yarışmada oldu o. Azze vardı. Ona proluk verdi ağamAaaa onu sen mi yaptın kız ayşo
Çok yaklaştın
Cümlemizden Senin de emeğin var tabii. Hadi üzülme,gel yamacımaAllah razı olsun:)
Heee ben başka biri sandım bebeğimKuzu, geçen yarışmada oldu o. Azze vardı. Ona proluk verdi ağam
Tahmin ettimHeee ben başka biri sandım bebeğim
❤Hayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin
Hatlar karıştı bebekimTahmin ettim
Çok sağol sen olmasan kimse beni takdir etmiyorCümlemizden Senin de emeğin var tabii. Hadi üzülme,gel yamacıma
Aaaaaaa ben şokk o zamam herkez biliyorrYasaklar geldı ya gıdemedım, artık bizi biliyor tontıs teyze( şiiiiiiiittt)