- 28 Haziran 2011
- 59.312
- 149.674
Menemen banak mi güzel yaparimGeldim geldim, öff karnımı acıktırıyosunuz gece gece be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menemen banak mi güzel yaparimGeldim geldim, öff karnımı acıktırıyosunuz gece gece be
Sen nerdeNsin?Oy vermekten dötüm çıktı zaten, gel sarılalım hemşire
Sen gidersen ben durmam buralarda
Bunda alırım diye değil aslında. Öylesine katıldım başta, zevkine. Tatlıya katılmam diye önemsemedim. Daha sonra dozu aldım bi kere oyları aldıkça coştum, bi alamet geldi fiyuuuDedimki oriana güzel tarif aldı:)Deynepnaz bunda alırım diye düzgün tarif almadı ortada kaldı
Ben kendimde değilim sosyalim parmaklarım alıştı yazıyorOoo mani de dizermiş benim evvoşum
Hadi yap da banak böbeeeemMenemen banak mi güzel yaparim
s. git demek mi bu aşkım?
Ya böyle tutuşursun Su böreği öylesine yapılır mıBunda alırım diye değil aslında. Öylesine katıldım başta, zevkine. Tatlıya katılmam diye önemsemedim. Daha sonra dozu aldım bi kere oyları aldıkça coştum, bi alamet geldi fiyuuu
Heh laf gelmiş bana tahatla uyuyabilirim eskiden bulgarıstanım yarısı dedelerımınmıs benım ayso bu bılgıyı bılmıyodunAy ben sizin gibi fasfakirlerle muhatap olamam. Benim dengim Oriana
Bulgarısan gocmenıyız bızde, varnaSen nerdeNsin?
diğer yarısı da bizimdi papatyamHeh laf gelmiş bana tahatla uyuyabilirim eskiden bulgarıstanım yarısı dedelerımınmıs benım ayso bu bılgıyı bılmıyodun
Oynamaz yavrum bılmez mıyımAç ayı oynamaz love sözüm meclisten dışarı anladın sen
Tövbee des. git demek mi bu aşkım?
Tutrakan ve Deliorman ama şu an KırklareliBulgarısan gocmenıyız bızde, varna
Hemde kızarmış ekmek ve şamandıra diyorumHadi yap da banak böbeeeem
Selametle git demiştim ben amaTövbee de
Küfürlü konuşmam ben
Seyiiittt neymiş neymiş kapıcılar kralindaki camdan bağıran kadın gibiAh merviş tarifi acayip
Telliogullari seferogullaridiğer yarısı da bizimdi papatyam
Az değilsin he. Çevir kazı yanmasınSelametle git demiştim ben ama
Bende suan kocaeliTutrakan ve Deliorman ama şu an Kırklareli