- 9 Ocak 2020
- 91
- 204
- 13
- 34
Bende hep en yüksek alanlara veriyorum diye seviniyordumYarışmamız 6 hafta sürecek.
6 hafta sonunda oy verenler arasından seçilecek
1.ye veya sonuncuya oy verenler arasından olabilir.Ya da farklı kriterler belirleniyor.
Menemen mi? acılı mı?Hadi ınş ciceeemmm❤
İşte basit tarif bile olsa eğlenceli,heyecanlı,aksiyonlu ve enekli bir iş yapıyoruzTabi ya, işin esprisindeyim ben. Şimdi sen bana o ıspanaklı tarifi versen ben de fotodaki gibi yapabilsem, otomatikmen birinci ilan ederim kendimi zaten
112 parça porland takımda neymiş, böyle beceri ve üşenmemezlik bende olsa keşke. Tüm fotolar beni benden aldı. Pişisinde pidesinde hep aklım kaldı.
İşte şansınız varBende hep en yüksek alanlara veriyorum diye seviniyordum
Teşekkür ederim :)
Mikserini bıraksın ama yokWunderLost , 100 olaydık bari ikimiz de , akşama kadar 8 oy daha gelir mi ki ikimize de
Evva gözleme birazcık açtı arayı, bakalım gece 12de neler olacak ama sen yine de tatlıya falan başladıysan usulca oklavanı ya da mikserini yere bırak , en azından oylama bitince yapmaya başlarsın
Ay ne güzel olur 100 e ulaşsakWunderLost , 100 olaydık bari ikimiz de , akşama kadar 8 oy daha gelir mi ki ikimize de
Evva gözleme birazcık açtı arayı, bakalım gece 12de neler olacak ama sen yine de tatlıya falan başladıysan usulca oklavanı ya da mikserini yere bırak , en azından oylama bitince yapmaya başlarsın
Vazgeçir Nevoş, uğraşmasın boşunaMikserini bıraksın ama yokBence tarifini yapıyor
Telefonu yok canımVazgeçir Nevoş, uğraşmasın boşunayani sırf o yorulmasın diye diyorum, yoksa onun yaptığı güzel tarifi görüp, moralimiz bozulacak diye değil yani, yanlış anlaşılmasın
Bence deTelefonu yok canımYaptıysa yapacak bir şey yok
Ama böyle ilk 3 te olan arkadaşlar tariflerini Salıdan sonra yapmalıEn azından basit tarif alsınlar
Telefonu yok canımYaptıysa yapacak bir şey yok
Ama böyle ilk 3 te olan arkadaşlar tariflerini Salıdan sonra yapmalıEn azından basit tarif alsınlar
Evet abiBildirim geldi mi?
Guzel bı yarıstı memnun oldum deynepTeşekkür ederim İtalyan bacımaÖtekine yok görmedim onu fazla
Teşekkür ederizBildirim geldi mi?
Evva nerelerde bugün gelmedi hiç..
WunderLost , 100 olaydık bari ikimiz de , akşama kadar 8 oy daha gelir mi ki ikimize de
Burdayım hem hasta hem yorgunum yaptım artık işimi şansa bırakamazdım 1 2 oy vardı aramızda hem zaten nasip olursada fasülye sayılırım merak etmeyinMikserini bıraksın ama yokBence tarifini yapıyor
Bişey yapmıyorum abla yeni oturdum
Ellerine sağlıkBurdayım hem hasta hem yorgunum yaptım artık işimi şansa bırakamazdım 1 2 oy vardı aramızda hem zaten nasip olursada fasülye sayılırım merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?