- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
neyseki siyah değilBende mor çok severim benim mutfağın %90 ı mor
elalis abla siyah yaptı yaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyseki siyah değilBende mor çok severim benim mutfağın %90 ı mor
Seviyorum ne yapayımmorların sahibi Kukrim
Olsun bu renkte cok yakısmıs ama guzel tercih etmişYok canım benim aslı rengim yıllardır yeşildi:)
Sonra doğa severler yeşil olunca benim bir özelliğim kalmadı.Kazen'e söyledim oda bu renk varmış bunu yaptı:)
Aynen o siyaha boyadı:)Benim odalar yani mobilyalar koyu renk :)Ama aslında kafam renkli ve açık renkler:)Ondan değiştirebildiğim her yeri açık yapıyorum:)neyseki siyah değil
elalis abla siyah yaptı yaaaaaaaaaaaaaaaa
Mordaşım benimSeviyorum ne yapayım
Sağol canımOlsun bu renkte cok yakısmıs ama guzel tercih etmiş
CanımmMordaşım benim
abla sende değişirsin yakındaAynen o siyaha boyadı:)Benim odalar yani mobilyalar koyu renk :)Ama aslında kafam renkli ve açık renkler:)Ondan değiştirebildiğim her yeri açık yapıyorum:)
Neydi acaba o tarif kaç kidi oldu nevoşumEvet tarifi de çok güzeldi o an biri tarif istiyordu verdim gitti:)
Nasılsın kukrişimmCanımm
Totem mi yapsan kiAnaaa cıvdıvıyovummmm
Ne gibi meselaabla sende değişirsin yakında
20 olur canım :)Neydi acaba o tarif kaç kidi oldu nevoşum
Of işimiz çok zor çok20 olur canım :)
Napim ki bilemedim ters taklamı atayım acaba tünelin sonuna cok yaklastım halbukiiiTotem mi yapsan ki
İyiyim şükür canım küçüğün dersleri bitti şimdi evi toparliyorum arada buraya bakayım dedim.Nasılsın kukrişimm
Oynuyorum şimdilik sosyalim dengeler çok değişiyorÇen birincilige mi oynuyon bakim
heryeri mor yapmakNe gibi mesela
Güzel olur aslındaheryeri mor yapmak
Sen yazarken olmuştum canım öğretmeninYaaa 1.mi oldunn sen yaaa, aman daa amannn