- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
bişey diecem olmayacak banlarım felan iyisimi demiyimBirbirlerine hediye almışlar nevoş, siteden değil anladığım kadarıyla
şimdi durduk yere gerek yok gri olmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey diecem olmayacak banlarım felan iyisimi demiyimBirbirlerine hediye almışlar nevoş, siteden değil anladığım kadarıyla
Bosver bosver sus sen sımdıbişey diecem olmayacak banlarım felan iyisimi demiyim
iyiyim kuzum.. birlikte sana ve herkese dua ediyoruz.. arkadaşlarını bekliyorBaloncugummm nasılsın minik kuş göbüşteki nasıl
Çen birincilige mi oynuyon bakimBurdayım canım benim
İyi yapmışlar:)Birbirlerine hediye almışlar nevoş, siteden değil anladığım kadarıyla
Oyyy allah razı olsunn inşallah o sabinin yuzu suyu hurmetıne yarabbim bende ıyıyım çiçeğim azcık kafa dagıtmaya geldim burayaiyiyim kuzum.. birlikte sana ve herkese dua ediyoruz.. arkadaşlarını bekliyor
sen nasılsın
harika gidiyorBu nasıl bir oylama
Kalpten götürür vallahiharika gidiyor
Çok kalp sen ve ben ve minik kuçu kuçu ❤❤❤kıymetlmmmmmmmmmmm
bütün kirazlı balonlar sana feda olsun caniko
Hııhıı cok harika kalbim tıklarsa sımdı gorursunuzharika gidiyor
3 kişide gördüm renksizgokkusagi, ballilokma, buralardutluudu doğru yazmadım muhtemelen ama aklımda böyle kaldıBizim bölümden yarışma bitimi gidecek kime gitmiş:)
kıyamam sanaaaaHııhıı cok harika kalbim tıklarsa sımdı gorursunuz
Olaaaarr mervişim, sende bana despacyo yaparsınSende banaaaa şey ver ımmmm mısırlı pizza
hayırlı uğurlu olsun herkese3 kişide gördüm renksizgokkusagi, ballilokma, buralardutluudu doğru yazmadım muhtemelen ama aklımda böyle kaldı
Eee kazen daha vermedıyse proluk onlar kendı kendıne aldı herhal3 kişide gördüm renksizgokkusagi, ballilokma, buralardutluudu doğru yazmadım muhtemelen ama aklımda böyle kaldı
Yaaa 1.mi oldunn sen yaaa, aman daa amannnBurdayım canım benim
Ayyy ne dicen kız allah senibişey diecem olmayacak banlarım felan iyisimi demiyim
Bu bölümden bağımsız farklı bir konu için almış olabilirlerEee kazen daha vermedıyse proluk onlar kendı kendıne aldı herhal
Kiymetimi bilmiyorlar bıraktım o işleriBen de diyorum bişey eksik ama ne
Beni okuyup üflemedin sen