- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
kendi kendime bişey diecektim diemedimAyyy ne dicen kız allah seni
yanlış anlaşılma olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi kendime bişey diecektim diemedimAyyy ne dicen kız allah seni
Aynen herkeslereee hayırlı olsunn ben durumda görünce acaba dedim burası sonuçlandı da 1.olan mi hediye etti ama buranın Salı bitiyor dahahayırlı uğurlu olsun herkese
herkescikler güle güle kullansınlar
Oooo Ballı ondan 3. yarışmadan çekildi:)3 kişide gördüm renksizgokkusagi, ballilokma, buralardutluudu doğru yazmadım muhtemelen ama aklımda böyle kaldı
Hemsirede var3 kişide gördüm renksizgokkusagi, ballilokma, buralardutluudu doğru yazmadım muhtemelen ama aklımda böyle kaldı
Onu yaparız yaa onu bosver sımdı sosyalım bugune bakalımmOlaaaarr mervişim, sende bana despacyo yaparsın
Darısı başına inşallahhayırlı uğurlu olsun herkese
herkescikler güle güle kullansınlar
OlabilirOooo Ballı ondan 3. yarışmadan çekildi:)
Tarifide güzeldi hemen biri kaptı
ben turunculanacam inşallahDarısı başına inşallah
o yüzden farklı renge geçelim benceKk kırmızılanmıs coook
Çekildi miiiiOooo Ballı ondan 3. yarışmadan çekildi:)
Tarifide güzeldi hemen biri kaptı
Bencede pembe cok cool
O ney yaaa 130 130 muuuuOnu yaparız yaa onu bosver sımdı sosyalım bugune bakalımm
Hadi inşaallah
Anaaa cıvdıvıyovummmmO ney yaaa 130 130 muuuu
Evet tarifi de çok güzeldi o an biri tarif istiyordu verdim gitti:)Çekildi miiii
Guzel ama bu adminlerin hepsi istediği renk olabiliyor herhalde dimi nevosHadi inşaallah
Benim rengim tekMor istemiştim olmayınca pembe oldu
Yok canım benim aslı rengim yıllardır yeşildi:)Guzel ama bu adminlerin hepsi istediği renk olabiliyor herhalde dimi nevos
Bende mor çok severim benim mutfağın %90 ı mormorların sahibi Kukrim