- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
1 oyla bile olsa yarın gece 00:00 da kim öndeyse o alırNevreste Kazen Emmime söyle bu kategoride de 3 kişi kazansın, yoksa kalp hastası olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 oyla bile olsa yarın gece 00:00 da kim öndeyse o alırNevreste Kazen Emmime söyle bu kategoride de 3 kişi kazansın, yoksa kalp hastası olacağız
Çok sevdiğim arkadaşım doğum hediyesi verdi yazmış ballı lokmaBiri hediye etmiş diyorlar bakmak lazım
Evet 3 üde 2.kez kazanıyor:)Nevoş şimdi bu yarışmada birinci olan fasulye mi olacak
Ohhh beeeeEvet 3 üde 2.kez kazanıyor:)
Baklava birisindeyse belkide fasulye olacakEvet 3 üde 2.kez kazanıyor:)
Sende alırsan fasulye olacaksınOhhh beeee
Yok değil:)Baklava birisindeyse belkide fasulye olacak
Ben olayım da fasulye olayım raziyim ama ben pınar değil kk nin kendi yarışmasını kazanmayı daha çok istiyorum yaaa❤Sende alırsan fasulye olacaksın
Tüh bekaçırdık iyi miii, var aklimda biriYok değil:)
Oda olur inşaallahBen olayım da fasulye olayım raziyim ama ben pınar değil kk nin kendi yarışmasını kazanmayı daha çok istiyorum yaaa❤
İyi yapmışsın canım .İyiyim bende kuzucum bende kafa dağıtmaya geldim işte bakalım hem sizle denk geldim iyi oldu
Ummadığın taş baş yararTüh newer kaçırdık iyi miii, var aklimda biri
Ins nevoşum ❤ margaret yarin dönüyo ona tarif kaldi miOda olur inşaallah
Amiiin güzel kalpli arkadasım sağolasınnİyi yapmışsın canım .
Sıkmasın hicbirsey o güzel canını inşallah işin gücün rast gitsin hep
Tatlıda tarif çok canım elbet bulunur:)Ins nevoşum ❤ margaret yarin dönüyo ona tarif kaldi mi
Sen uzme kendini hiçbirşey için balim❤Amiiin güzel kalpli arkadasım sağolasınn