- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.893
- 43
Ben daha yürümedim biliyor musun:)Ama en az 5 bin yaparımAbla çitledim bir avuç yürüyordum gündüz yürümedim burda olaylar karışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha yürümedim biliyor musun:)Ama en az 5 bin yaparımAbla çitledim bir avuç yürüyordum gündüz yürümedim burda olaylar karışmış
Kukrişim sanada teşekkür ederim oyun için nasılsınEvvosum
Elhamdülillah iyiyim nevoş ablam. En son yarışmaya katıldığımda hamileydim şimdi oğlum 2 yaşında. Günler nasıl geçiyor çocuklarla anlamıyorum inan. Sen nasılsın iyisindir inşallahBen çok beğenmiştim sende ne bıraktı bilmiyorum:)
Nasılsın canım neler yapıyorsun
Abla ya gündüz nasıl geçti anlamadım fırça yememek için 5 6 yapmam lazımBen daha yürümedim biliyor musun:)Ama en az 5 bin yaparım
Maşaallah koca adam olmuşElhamdülillah iyiyim nevoş ablam. En son yarışmaya katıldığımda hamileydim şimdi oğlum 2 yaşında. Günler nasıl geçiyor çocuklarla anlamıyorum inan. Sen nasılsın iyisindir inşallah
Bende menüyü ekleyip kalkacağımAbla ya gündüz nasıl geçti anlamadım fırça yememek için 5 6 yapmam lazım
Geç oldu abla çabuk ol bende gidiyorumBende menüyü ekleyip kalkacağım
Rica ederim canım iyiyim şükür sen nasılsınKukrişim sanada teşekkür ederim oyun için nasılsın
Allah iyilik versin canım benim ❤ bende iyiyim çok şükür yürüyorumRica ederim canım iyiyim şükür sen nasılsın
Valla geçen ki yağlama neydi öyle yaaMaşaallah koca adam olmuş
Bende iyiyim canım çok şükür aynen devam
Çok sağol canım benimEvet ben kazandımValla geçen ki yağlama neydi öyle yaa
Sen mi kazandın o yarışmayı,?
Benim kızım siskomu
Yav suratı benziyor beeeeBenim kızım siskomu
Ebeee naletYav suratı benziyor beeee
Ben benzettimEbeee nalet
FilizCan, Elif sana benziyor, Eylül kime benziyor kız?Benim kızım siskomu
OlabilirBen benzettim
Eylül baba bide oglanFilizCan, Elif sana benziyor, Eylül kime benziyor kız?