- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Annem de öyle dedi ,ben hiç izlemedim,yarın tvde oynayacakmış:)Onu 2 defa izledim çok güzel ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem de öyle dedi ,ben hiç izlemedim,yarın tvde oynayacakmış:)Onu 2 defa izledim çok güzel ya:)
Uuuuffff. sizi fakirler. Bitcoin varken hâlâ dolar avro diyorsunuz yaaaaa.Dolar değil euro olacaktı :/
Komedi değil mi o Ayni filmden mi bahsediyoruz2 defa izledim, ağlamaktan içim çıktı
Ama yine izlerim
O biraz daha tavan yapsın sonra öyle çalışacağımUuuuffff. sizi fakirler. Bitcoin varken hâlâ dolar avro diyorsunuz yaaaaa.
Komedi, ama bazı sahneleri bana çok dokundu. Ortak noktalar var, izlediğinde anlarsın ne demek istediğimiKomedi değil mi o Ayni filmden mi bahsediyoruz
Sorma yaaaa 1 bitcoin, 13 nisanda 516 bin ₺ idi, bugün 482 bin ₺. ZarardayımO biraz daha tavan yapsın sonra öyle çalışacağım
Aa tamam,izleyeyim o zaman ,hangi kanalda acaba bulayım cancağızım:)Komedi, ama bazı sahneleri bana çok dokundu. Ortak noktalar var, izlediğinde anlarsın ne demek istediğimi
Altın alsaydınSorma yaaaa 1 bitcoin, 13 nisanda 516 bin ₺ idi, bugün 482 bin ₺. Zarardayım
İyi ki fakirim,hiç böyle dertlerim yokSorma yaaaa 1 bitcoin, 13 nisanda 516 bin ₺ idi, bugün 482 bin ₺. Zarardayım
Bitcoin trendine uymuş uyaniksporAltın alsaydın
Altın fakir işi ayol. Napiyim o tenekeleri?Altın alsaydın
Çok şükür valla. ya benim gibi zengin olsaydın da malının mülkünün hesabını yaparken yaşlansaydınİyi ki fakirim,hiç böyle dertlerim yok
Yapmacık geldi bana o rolüZengo’yu izliyor
Kaşındırır diye teklif etmedim bitcoinUuuuffff. sizi fakirler. Bitcoin varken hâlâ dolar avro diyorsunuz yaaaaa.
Bilmez o bitcoin filan. Anca eski kafa altın, dolar sayıklarYapmacık geldi bana o rolü
Kaşındırır diye teklif etmedim bitcoin
Onunda modası geçer:)Bitcoin trendine uymuş uyanikspor
Benim hiçbiri yokAltın fakir işi ayol. Napiyim o tenekeleri?
Çok şükür valla. ya benim gibi zengin olsaydın da malının mülkünün hesabını yaparken yaşlansaydın
Bilmez o bitcoin filan. Anca eski kafa altın, dolar sayıklar
Geçer geçer,daha neler gelir :)Onunda modası geçer:)
Altın fakir işi ayol. Napiyim o tenekeleri?
Çok şükür valla. ya benim gibi zengin olsaydın da malının mülkünün hesabını yaparken yaşlansaydın
Yüzüğün küpen de mi yok Nevoş Kazene söyleyelim altınbaş, zen falan sponsor olsun bizeBenim hiçbiri yok
Sen kirli çıkısındır kesinBenim hiçbiri yok
Para parayı çekiyorHamdolsun,Allah kime ne vereceğini biliyor