- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Allah daha çok versin canımSen kirli çıkısındır kesin
Para parayı çekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daha çok versin canımSen kirli çıkısındır kesin
Para parayı çekiyor
Birkaç mesaj önce sen bakır almaya param yok demiyor muydunSen kirli çıkısındır kesin
Para parayı çekiyor
Duygu sömütüsü yapıyorum benBirkaç mesaj önce sen bakır almaya param yok demiyor muydun
Ona da şükür, maaş alacağın işin varAyın 15’i 00.00’da maaş yatıyor, 00.05’te bitiyor
Yüzüklerim var sadece:)Yüzüğün küpen de mi yok Nevoş Kazene söyleyelim altınbaş, zen falan sponsor olsun bize
Çok şükürOna da şükür, maaş alacağın işin var
Gurbette 3 çocuk büyütmek üstüne ev almak tek maaşla kolay olmuyor ne yazık ki:/Sen kirli çıkısındır kesin
Para parayı çekiyor
Dalga geçtiğimi biliyorsun diye cümlemi burada bitiriyorumGurbette 3 çocuk büyütmek üstüne ev almak tek maaşla kolay olmuyor ne yazık ki:/
Keşke olsaydı:)
Hemen kaçamam zaten. Bi 8 10 yıl oralarda olurumA aaaa gelirsen direkt yazıyorsun bana. Ben geldim kaçtım demek yok
Senin yüzünü en son ne zaman gördüm diye düşünüyorum şu an
İyi seyirler
Bende ciddi değilim :)Dalga geçtiğimi biliyorsun diye cümlemi burada bitiriyorum
Bana denk geldi. Al sana emojiBende ciddi değilim :)
Bugün hep sana mı denk geldim
Bir yandan ilk mesajı düzenliyorum:)
Emoji koymayınca ters mi oluyor
Nevoş ne güzel ev sahibi oldun.Gurbette 3 çocuk büyütmek üstüne ev almak tek maaşla kolay olmuyor ne yazık ki:/
Keşke olsaydı:)
İnşallah gelirsinHemen kaçamam zaten. Bi 8 10 yıl oralarda olurum
İnşaallah canım hayırlısı olsun bakalımİnşallah gelirsin
Kahvemi bende isterimE Elif_Eylul bu da sana
Hani bana hani banaE Elif_Eylul bu da sana