- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Heyecanı kalmıyor değil miBen sırf bu duyguyu yaşamamak için katılmıyorum hep, gerçek bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanı kalmıyor değil miBen sırf bu duyguyu yaşamamak için katılmıyorum hep, gerçek bak
Bunda alırsan sende fasulyesinBen sırf bu duyguyu yaşamamak için katılmıyorum hep, gerçek bak
En son kızarlarTamamdır
En son kızarlar
Covid movid bozmaz bizi abla yapamasam içimde kalırdı
Nasıl oldunuz canımCovid movid bozmaz bizi abla yapamasam içimde kalırdı
Emeğine sağlıkCovid movid bozmaz bizi abla yapamasam içimde kalırdı
Daha iyiyiz ben, annem, babam ve ailenin diğer üyeleri diyelim. Bu sefer de eşimde öksürük-ateş başladı, arkadan o geliyorNasıl oldunuz canım
Teşekkürler ablacımEmeğine sağlık
Çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şekilde atlatırsınız umarımDaha iyiyiz ben, annem, babam ve ailenin diğer üyeleri diyelim. Bu sefer de eşimde öksürük-ateş başladı, arkadan o geliyor
Teşekkürler ablacım
Sağol cantanem umarızÇok geçmiş olsun canım. Hafif bir şekilde atlatırsınız umarım
Oyy çok güzel görünüyor eline sağlık, ben de yaptım fırında şimdi bakalım.Benim şu tarifimde yoğurt var ama güzel oluyor.Tavsiye ederim.Yağı eşitte koyuyorum.Oda oluyor.
Şöylede yapıyorum.Buda benim.
Eki Görüntüle 2827823
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Limon Sıkacağında Elmalı Kurabiye
Hamuru için; 2 adet yumurta, 200 gram oda ısısında yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi (veya vanilya),(isteğe bağlı) 1 paket kabartma tozu, 4 – 5 su bardağı un (azar...www.kadinlarkulubu.com
Yaa tarifte toz şeker diyordu öyle kullandım ama kötü olmaz inşallah yaa pudra şekeri koysaydım keşke bendeBende margarin,yogurt,pudra sekeri koyarim normal şekerle yapmadim hic
Güzel olmuştur merak etmeİyice karıştıysa sıkıntı olmazOyy çok güzel görünüyor eline sağlık, ben de yaptım fırında şimdi bakalım.
Yarım paket yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
Un, kabartma tozu böyle yaptım bakalım ne olacak ortaya karışık oldu tarifim
Yaa tarifte toz şeker diyordu öyle kullandım ama kötü olmaz inşallah yaa pudra şekeri koysaydım keşke bende
Gizli takipteyim at buraya kuzumOyy çok güzel görünüyor eline sağlık, ben de yaptım fırında şimdi bakalım.
Yarım paket yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
Un, kabartma tozu böyle yaptım bakalım ne olacak ortaya karışık oldu tarifim
Yaa tarifte toz şeker diyordu öyle kullandım ama kötü olmaz inşallah yaa pudra şekeri koysaydım keşke bende
Bakayım bana ders olur işte pudra şekeri kullanırım kötü olduysa, bu pasta benim için bir-çok yönden ders niteliğinde oldu yaa deneme yanılmaGüzel olmuştur merak etmeİyice karıştıysa sıkıntı olmaz
Tamam kuzum görsel pek hoş olmadı, bir kısmını buzluğa koymuştum rendelemek için ama pek hoş olmadı(hamurum cıvıktı sanırım bak bu da bir hata) ama atarım yine deGizli takipteyim at buraya kuzum
Canım her tarif öyledir.Ne kadar bilgi versekte,paylaşsakta herkes kendi püf noktalarını öğrenmeliBakayım bana ders olur işte pudra şekeri kullanırım kötü olduysa, bu pasta benim için bir-çok yönden ders niteliğinde oldu yaa deneme yanılma
Ellerine emeğine sağlıkEki Görüntüle 2827936
Şimdi çıkarttım fırından bakalım, soğusun pudra şekeri ile servise hazır hale getircem bi fotoda o zaman atarım ic dokusunu görmüş oluruz
Sağolasın cancağzımTamam cancağızım,göremeyince merak ettim,gecmis olsun