- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ben eleştirdiklerimi sevmiyor muyum yaniNevos yaa sen beni sevdiğin için öyle diyon, iyi ki varsın ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eleştirdiklerimi sevmiyor muyum yaniNevos yaa sen beni sevdiğin için öyle diyon, iyi ki varsın ❤❤❤
Nevoş yaaaaaa anladin ne demek istediğimi ❤Ben eleştirdiklerimi sevmiyor muyum yani
Sende iş varNevoş yaaaaaa anladin ne demek istediğimi ❤
O parmaklarını yerim onunKüçümseme yazcaktim eylul kucagimda parmak atiyo
Örtmenim sensinSende iş var
Yoğurt kıyır kıyır yapmıyor.Aksine biraz yumuşak oluyor.Elmalı tart mı turta mi neyse ondan yapcam hanımlar
Bazı tarifte margarin yumurta var
Bazılarında margarin artı sıvıyağ artı yoğurt da var
Hangisinde hamur daha kıyır kıyir oluyor birinci seçenekte mi
Ben sadece margarin kullaniyorum canim tabiki herkesin kendi tercihiElmalı tart mı turta mi neyse ondan yapcam hanımlar
Bazı tarifte margarin yumurta var
Bazılarında margarin artı sıvıyağ artı yoğurt da var
Hangisinde hamur daha kıyır kıyir oluyor birinci seçenekte mi
Yok canım üyelik iptalinde sadece oylama dışına alıyorumNevreste nevos margaret banlanmis, yarışması sıkıntıya girmiyo dimi
Peki sıvıyağ ile margarini kıyaslarsak ikisini yarımşar kullanmak mı iyi yoksa tek kullanmak mı tek kullanirsak margarin yumuşak sıvıyağ kıyır kıyır mı yapıyor kiYoğurt kıyır kıyır yapmıyor.Aksine biraz yumuşak oluyor.
Evet yumuşak oluyor.Yani şunu öğrenmek istiyorum aslında kurabiye tariflerinde yumuşak doku için ne lazim kıyır kıyirlik için ne lazım. Bazen aynı kurabiyenin böyle farklı malzemeli versiyonu oluyor hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum. Yoğurt falan giriyorsa yumuşak oluyordur hamuru diye düşünüyorum mesela doğru mu
Sadece margarin olunca yumuşak mı oluyor peki nasıl oluyor yani yapısıBen sadece margarin kullaniyorum canim tabiki herkesin kendi tercihi
Ben margarin arti 1 çay bardagi yogurt koyuyorum ozaman hem dokusuda yumusak ama pisince kıyır oluyoSadece margarin olunca yumuşak mı oluyor peki nasıl oluyor yani yapısı
Hmm o zaman yoğurt da girsin bakalım içine tecrübe etmiş olayımBen margarin arti 1 çay bardagi yogurt koyuyorum ozaman hem dokusuda yumusak ama pisince kıyır oluyo
Yaparsan at bakalim tadincada söylersinHmm o zaman yoğurt da girsin bakalım içine tecrübe etmiş olayım
Margarinde veya tereyağında su olduğu için yumuşatıyor.Peki sıvıyağ ile margarini kıyaslarsak ikisini yarımşar kullanmak mı iyi yoksa tek kullanmak mı tek kullanirsak margarin yumuşak sıvıyağ kıyır kıyır mı yapıyor ki
Tamam inşallah güzel bi şey çıkarsa ortaya atarımYaparsan at bakalim tadincada söylersin
Bakalım ne çıkacak ortaya dediklerinizi de gözönünde bulundurcamMargarinde veya tereyağında su olduğu için yumuşatıyor.
Ben genelde eşit koyarım