- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Ellerine sağlık kuzumEki Görüntüle 2827936
Şimdi çıkarttım fırından bakalım, soğusun pudra şekeri ile servise hazır hale getircem bi fotoda o zaman atarım ic dokusunu görmüş oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık kuzumEki Görüntüle 2827936
Şimdi çıkarttım fırından bakalım, soğusun pudra şekeri ile servise hazır hale getircem bi fotoda o zaman atarım ic dokusunu görmüş oluruz
Bravo sana kankirellam, süpersin ❤ bu da geçecek inş ❤Covid movid bozmaz bizi abla yapamasam içimde kalırdı
Ellerine emeğine sağlık
Ellerine sağlık kuzum
Çok güzel görünüyor canim ellerine sağlıkEki Görüntüle 2827936
Sağolasın canım, sana da geçmişler olsunGeçmiş olsun yasican, dün gece benim öyleydi ya off çok zor uyku uyutmuyo iki hap içtim anca geçti
Teşekkür ederimm bakalım iç görüntüsüne ne diyeceksiniz atıncaÇok güzel görünüyor canim ellerine sağlık
Sağolasın cancağzım
Eki Görüntüle 2827936
OlmusturyaaaTeşekkür ederimm bakalım iç görüntüsüne ne diyeceksiniz atınca
Aman ne olcak bişey olmazTeşekkür ederimmm, dayanamadım soğumasını beklemeden dilimledim ama iftardan sonra atayım onu da şimdi şey olmasın üst üste
Iyi olmadinmi yasoSağolasın canım, sana da geçmişler olsun
Bence at gitsin,zaten hayalimizde net şu anTeşekkür ederimmm, dayanamadım soğumasını beklemeden dilimledim ama iftardan sonra atayım onu da şimdi şey olmasın üst üste
Kaçta okunuyor sizin ordaBen çok açım ya
Ne atcan yemekse atmaBak tam atacaktım Evva çok açım yazmış kıyamam
19.40Kaçta okunuyor sizin orda
Hiiiiç amaaann önemsiz bir şey boşver evvamm sabret bak az kalmışNe atcan yemekse atma
Ben susadimBen çok açım ya
az kalmış Allah kabul etsin